De Bachelorette's Boy deelt foto van dochtertje

Zijn echte droomvrouw!
De Bachelorette's Boy deelt foto van dochtertje

De Bachelorette's Boy vertelde al eerder over zijn dochtertje Penelope die op dit moment in Madrid woont. Door de grote afstand ziet hij haar weinig, maar daar is nu verandering in gekomen. Hij deelt dit met een lief kiekje op Instagram.

Foto

Boy deelt op zijn profiel een foto van zichzelf samen met zijn dochtertje in Riaza. "Vlucht ging gelukkig helemaal prima waardoor ik bij de vrouw van mijn dromen ben aangekomen! We zijn dit weekend in de bergen, natuur en rust en dan maandag naar de grote stad", schrijft hij erbij.

Hij vervolgt zijn verhaal met dat je moet genieten van het leven en je jezelf niet moet laten beïnvloeden door andere mensen. "Het is jouw reis, jouw avontuur en jouw show, de rest is slechts een figurant. Focus daarom op jezelf en de mensen die oprecht van je houden en geniet vooral zoveel je kunt!"

Lees ook: Zo zag De Bachelorette-kandidaat er vroeger uit

Rozen

Terwijl Boy ontzettend gelukkig is met zijn dochtertje, is hij op liefdesvlak minder gelukkig. In de laatste aflevering van De Bachelorette is namelijk te zien dat hij tijdens de rozenceremonie geen roos kreeg van Gaby en naar huis werd gestuurd.

Of hij dat erg vond? Nee. Zijn reacties lees je hier.

Dit bericht bekijken op Instagram

Touchdown Madriddd🙏💙 Vlucht ging gelukkig helemaal prima waardoor ik bij de vrouw van mijn dromen ben aangekomen! We zijn dit weekend in de bergen, natuur en rust en dan maandag naar de grote stad. Voor nu wat welverdiende tapas en cervezas, je kent 't wel! Het leven is mooi beste mensen, laat niemand van buitenaf daar invloed op hebben. Het is jouw reis, jouw avontuur en jouw show, de rest is slechts een figurant. Focus daarom op jezelf en de mensen die oprecht van je houden en geniet vooral zoveel je kunt💫👊

Een bericht gedeeld door 🌹 Boy De Bachelorette (@boy_leonidas) op

Bron: RTL, Beeld: Instagram, De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f303a86ba956', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });