De Bachelorette’s Niek reageert op geruchten rondom plastische chirurgie

De deelnemer vertelt over het laten doen van plastische chirurgie.

Lees ook

De Bachelorette-kandidaat Niek is een opvallende verschijning en een echte charmeur in het programma. In een nieuwe podcast van Kiki Düren vertelt de deelnemer over de geruchten dat hij aan zijn gezicht heeft laten sleutelen.

Plastische chirurgie

Kiki vertelt dat ze heeft gekeken naar de social media-reacties over Niek en dat vooral de vraag naar voren kwam of hij plastische chirurgie heeft laten doen. "Ik heb niks aan mijn lippen laten doen, want die vraag krijg ik 101 keer op een dag", reageert Niek.

Wel geeft hij toe dat hij iets anders heeft laten doen. "Ik heb wel een frons laten bevriezen en dat vind ik wel oke, maar die lippen gaan mij net een brug te ver."

Lees ook: Kijkers in shock na uitslag De Bachelorette

Schok

Niek is samen met Joey nog in de race om het hart van Gaby te veroveren. Dat publieksfavorieten Jehtro en Jordy hiervoor hun koffers konden pakken, zorgde voor een enorme shock bij de kijkers thuis.

"Oke, dat zag ik niet aankomen.. Onverwachts dit" en "Neeeeee, hoe kan ze dat nou doen?" is slechts een greep uit de vele reacties.

Maar met wie gaat Gaby de villa verlaten? In de teaser van de volgende aflevering is te zien dat Niek en Joey allebei op een 24 uur date gaan, waarna Gaby haar keuze zal moeten gaan maken. We moeten dus nog even geduld hebben!

Bron & Beeld: YouTube, De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook