Win een overnachting & ontbijt voor 2 personen in de Double Superior Room van nhow Amsterdam RAI t.w.v. €350

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je kans op een overnachting & ontbijt voor 2 personen in de Double Superior Room van nhow Amsterdam RAI bij Amsterdam RAI t.w.v. €350.

Insta-waardig hotel

Wel zin in vakantie, maar geen zin om het land uit te gaan? Een staycation it is! Want een vakantie in eigen land kan net zo leuk zijn. Al helemaal als je vertoeft in het gloednieuwe viersterrenhotel nhow Amsterdam RAI. Je kunt er fijn overnachten en wordt altijd behandeld als een ster. Ook geweldig: het ontbijtrestaurant bevindt zich op de 17e etage en is de perfecte plek om met een bijzonder uitzicht over Amsterdam de dag te beginnen.

De internationale website LuxuryTravelAdvisor.com heeft nhow Amsterdam RAI uitgeroepen tot het meest Instagram-waardige hotel van Europa van 2020. En dat is niet zomaar, want het hotel ziet er te gek uit. Het interieur bevat kleuren en patronen uit de hele wereld; de zes unieke kamerontwerpen zijn geïnspireerd op de zes richtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. Nice!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: overnachting in nhow Amsterdam RAI” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. De datum van de overnachting is naar keuze, maar wel op basis van beschikbaarheid. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook