slogan

Schokkende gebeurtenis bij hoogzwangere Rodanya

Rodanya zit in de laatste fase van haar zwangerschap, maar die verloopt niet geheel zonder slag of stoot. De realityster kampt namelijk met een gedeeltelijke aangezichtsverlamming, zo vertelt ze in een video. 

Niet lekker

"Ik voelde mij niet op en top tijdens oud en nieuw, nu nog steeds niet", begint ze te vertellen. ”Aan het einde van mijn zwangerschap voelde ik mij sowieso niet top. Alles wordt zwaarder en dat is normaal. Maagzuur is verschrikkelijk en komt alleen maar naar boven, ben elke avond aan het kotsen. Ik zat niet lekker in mijn vel.”

Lees ook: Temptations Rodanya emotioneel over kindje

Verdoofd

Rodanya komt maar moeilijk uit haar woorden maar wil toch graag haar verhaal doen. "Op een gegeven moment merkte ik dat mijn lip ging hangen. Of nou ja, ik had een verdoofd gevoel in mijn lip. Ik praat nu ook anders. Ik dacht: wat is dit...", vertelt ze.

"Ik moest met spoed naar de huisarts", vervolgt Rodanya. "Wat blijkt: ik heb een aangezichtsverlamming. Er zit dus een soort ontsteking in mijn hoofd, ze weten het niet zeker, maar waarschijnlijk een ontsteking die drukt op mijn zenuw. Vandaar dat dit gedeeltelijk verlamd is. Ik kan de komende dagen dus iedereen verwijzen naar deze video."

Ziekenhuis

De ene kant van haar gezicht is verlamd. "De rechterkant beweegt niet mee, dus ik kan ook bijna niet knipperen met rechteroog. Tijdens het tandenpoetsen merk ik dat de helft van mijn mond niet meebeweegt. Je krijgt er ook best veel hoofdpijn van."

Rodanya moet hierdoor ook in het ziekehuis gaan bevallen in plaats van thuis. "Ik moet ook langs de gyneacoloog voor een uitgebreide check, om te kijken hoe mijn kindje erop reageert. Kijken of de baby goed ligt en genoeg schopt. Bij de gyneacoloog moet je kijken naar vruchtwater en dergelijke", vertelt ze. "Ik slik medicijnen twee keer per dag en hoop dat het zo snel mogelijk weggaat.”

We hopen dat het snel weer goed komt met Rodanya!

Bron: Shownieuws | Beeld: YouTube


,