slogan

Chantal Janzen deelt groot nieuws

Chantal Janzen heeft groot nieuws: de presentatrice gaat in de Ziggo Dome een pyjamaparty organiseren. En iedereen is welkom.

Slaapfeestje

De blondine deelt het nieuws hoogstpersoonlijk op haar Instagram. "Jarenlang mocht ik de leukste logeerpartijen hebben bij bekende Nederlanders thuis, maar dat dekbed is wat muffig gaan rieken dus is het hoog tijd om ‘n frisse wind door de kersverse lakens te laten waaien. Het is tijd voor een nieuwe versie, en... hoog tijd om eindelijk eens ‘n slaapfeestje met JULLIE te bouwen!"

Lees ook: Chantal Janzen doet een boekje open over sexleven

Uitje

Op 16 november geeft ze samen met bekende slaapgasten de grootste pyjamaparty van Nederland. De eerste gasten zijn al bekend: van Lil' Kleine en Tony Junior tot Famke Louise en Maan. Dat belooft veel goeds!

"Dus trommel al je vriendinnen op (hint: vrijgezellenuitje), de buurvrouw, je nicht, je kids, je moeder, tante, vader, je collega’s (die ene van finance eindelijk in pyjama), je oma, je nieuwe date, kun je meteen beoordelen hoe hij of zij eruit ziet in pyjama. (En vooral wàt voor pyjama ‘t is..). Maar zeg dat die vriendinnen dan even wat te drinken gaan halen op dat moment, anders is het zielig."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: Instagram, Beeld: BSR