slogan

Chantal Janzen doet een boekje open over sexleven

Chantal Janzen heeft een sexdagboek bijgehouden voor haar blad &C. Het tijdschrift staat dit keer in het teken van sex en dat betekent dus ook een editorial over het onderwerp. 

Moment suprême 

"Als je een nummer over sex maakt, kun je natuurlijk geen editorial schrijven over het tropisch regenwoud en de klimaatschommelingen", zegt Chantal. Voor haar blad heeft ze ook een sexdagboek bijgehouden. Daarin onthult Chantal dat ze pas tegen het weekend weer een beetje op actie kan rekenen. "Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over 'een aap met een blauwe trui die 'm achternazat'."

Lees ook: Zien: zo zag je Chantal Janzen nog nooit

De daad

Zondag probeerde de presentatrice het nogmaals, maar helaas met weinig geluk. "Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten", onthult ze in haar voorwoord.

Maar, woensdag was het wél raak. "Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want God weet hoe vroeg Bobby wakker is de volgend ochtend." Enne, de dag erna heeft de blondine het ook gezellig samen met haar man. Maar toch nog niet genoeg volgens Chantal. Conclusie: de daad vaker doen. "Joh, je meen 't", sluit ze af.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: Marie Claire Beeld: BSR