slogan

Ashley Benson doet onthulling over PLL

Hoewel het geen echte shock is dat het zéker geen rozengeur en maneschijn is in Hollywood, is het wel altijd een noodzakelijke wake-up call wanneer beroemdheden zich daarover uitspreken. In een nieuw interview doet Ashley Benson aka Hanna Marin bijvoorbeeld uit de doeken hoe extreem erg de promoposters van Pretty Little Liars werden bewerkt. 

Posters

“De productiemaatschappij van PLL onthulde de promoposter van het eerste seizoen en het was echt gek; niemand leek op zichzelf”, aldus de blondine. Maar niet alleen de productiemaatschappij had er een handje van om de actrices digitaal te bewerken. Ook haalt ze uit naar de media, want volgens haar, werden hun tijdschriftcovers flink onder handen genomen.

Retoucheren

“Zelfs op covers word je flink geretoucheerd; ze fotoshoppen moedervlekken weg, maken je borsten groter of je taille flink smaller. Dat je denkt: dat ben ik niet eens”, vertelt ze. “Als je de foto’s niet eerst keurt voor publicatie weet je nooit hoe het zal aflopen, omdat je daar geen controle over hebt. Maar ik kan je vertellen dat het niet leuk is als het een heel ander persoon is.”

Lees ook: De hilarische Photoshop-fail van Fifth Harmony

Bron: Girlfriend Magazine, Beeld: Getty