Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Start the countdown: Miss Nederland-finale komt steeds dichterbij

Binnenkort draagt Rikkie Kollé haar kroon over aan haar opvolger.

Miss Nederland

Binnenkort is het zover en vindt de grote finale van Miss Nederland 2024 plaats. Tijdens een besloten feest wordt op zondagavond 16 juni bekend wie de opvolger wordt van Miss Nederland 2023 Rikkie Kollé.

Spectaculaire show

Jawel, zondag 16 juni staat Studio21 helemaal in het teken van de Miss Nederland-finale. Zoals we gewend zijn, wordt de finale weer een spectaculaire show. Zo is de presentatie in handen van niemand minder dan Kim Kötter en Viktor Brand.

De tien finalisten zullen zich uiteraard weer van hun beste kant laten zien tijdens de vaste onderdelen van de Missverkiezing. Overigens zal het gedurende de avond niet hard tegen hard gaan. De organisatie en de finalisten willen juist laten zien wat women empowerment is, en zullen elkaar dan ook in hun kracht zetten. Zoals het hoort!

Dit jaar staan er ook weer een aantal topartiesten op het podium. Zo zorgen Jaap Reesema, Carolina Dijkhuizen, PATRICIA, Gaia Aikman en Michel Mulder allemaal voor live entertainment. Hoe vet!

Jury

Aan het eind van de avond krijgt de jury weer de taak om een finalist te kiezen. Dit jaar bestaat de jury uit fotograaf William Rutten, Grazia's hoofdredacteur Annelies Pijper, presentator Bart Ettekoven, voetbalscheidsrechter Shona Shukrula, Miss Nederland 2022 Ona Moody en juryvoorzitter Monica van Ee.

Na het kiezen van de winnaar zal Rikkie Kollé haar kroon overdragen aan de nieuwe opvolger. Spannend!

V.l.n.r.: finalisten Teaux Bae Schul, Sedef Pak, Mithsi Martis, Latishia van der Linden, Thari Garcia, Iris de Waard, Miss Nederland 2023 Rikkie Kollé, Sophie Alink, Sofie Vellinga, Melissa Baas en Amber Rustenberg

De finale van Miss Nederland 2024 is dan wel een besloten feest, maar dat betekent niet dat je de show hoeft te missen. Zo is de finale middels een livestream te bekijken!

Extra bijzonder

De finale van Miss Nederland is dit jaar extra bijzonder. Niet alleen wordt de nieuwe Miss Nederland bekend gemaakt, maar het is ook het 45-jarig jubileum van hoofdsponsor hannah Skin Improvement – iets wat ook uitbundig gevierd wordt!

Showbizz
  • William Rutten