Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de beautyfavorieten van Rikkie Kollé

'Ik kan niet meer zonder deze crème'

Ze won Miss Nederland 2023 en stond in de finale van Miss Universe, maar we leerden Rikkie Kollé voor het eerst kennen door haar deelname aan Holland’s Next Top Model 2018. Rikkie staat volop in de spotlight en ziet er altijd weer uit om door een ringetje te halen. Wij zijn daarom benieuwd wat haar beautyfavorieten zijn:

hannah

“Sinds een half jaar bestaat mijn hele skincareroutine uit producten van hannah. Voor ik hannah gebruikte, was ik altijd in de weer met verschillende skincareproducten, maar wat ik ook deed, het wilde niet baten. Dan kreeg ik alsnog weer last van oneffenheden – voornamelijk op mijn voorhoofd. De producten van hannah hebben mijn huid echt een boost gegeven. Ik heb minder last van puistjes en irritaties."

Onmisbaar

“Ik kan niet meer zonder SebuPure. Dit is een heel fijne, voedende crème en heeft mijn roodheden en oneffenheden echt verminderd. Als ik een nacht niet thuis slaap en ik heb maar weinig ruimte in mijn tas, zorg ik dat de SebuPure er altijd in zit.”

€69 (150 ml)

Make-uplook

“Ik draag bijna elke dag make-up, maar ik breng heus geen plamuurlaag aan. Mijn basis bestaat uit foundation, concealer en bronzer. Daarnaast teken ik mijn wenkbrauwen lichtjes in en breng ik mascara op mijn wimpers aan. Ook doe ik vaak een kleurtje op mijn lippen. Maar ’s ochtends maak ik ook weleens de afweging: ga ik voor een volle make-uplook of voor een half uurtje extra slapen? Want make-up aanbrengen, neemt ook tijd in beslag."

Mascara

“Sinds mijn zestiende gebruik ik al de essence Lash PRINCESS mascara. Deze mascara is nog geen €4 en geeft je wimpers echt een false lash effect. Daar ga ik heel goed op.”

€3,99

Wenkbrauwpotlood

“Vroeger heb ik een periode gehad waarin ik altijd de deur uitging met nep wimpers op. Hoewel ik wel bijna elke dag make-up draag, vind ik het geen probleem om met weinige make-up de deur uit te gaan. Als ik soms even snel ergens heen moet, doe ik alleen mijn wenkbrauwen. Mijn favoriete wenkbrauwpotlood is die van Benefit. Werkt heel goed en is lekker betaalbaar.”

Lipproduct

“Ik gebruik altijd de liptouch van hannah. Een zachte lippenbalsem die mijn lippen goed hydrateert. Mijn favoriete lippenstift is de Kim K.w - Hot Lips lipstick van Charlotte Tilbury. Een heel mooie zachtroze kleur."

€15

Parfum

“Op dit moment ben ik helemaal gek op Angel Dust van Fugazzi. Een heel lekkere, wat zwaardere unisex geur. Mijn vriend had ‘m een keer bij mijn nek in mijn jas gespoten, en na een week rook ik de geur nog steeds in mijn jas. Je hoeft maar een beetje op te spuiten om er lang van te genieten. Echt een topgeur.”

€90 (50 ml)

Haarproduct

“Ik vind de droogshampoo van Moroccanoil heel fijn. Je hebt maar heel weinig droogshampoo nodig om het te doen lijken alsof je je haar net hebt gewassen. De droogshampoo laat geen waas achter en geeft mijn haar meer volume. Ik ben fan.”

Beeld: William Rutten