Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Deze populaire burger keert terug in het zomermenu van McDonald's

En ook deze snacks maken een comeback!

McDonald's

McDonald's deelde onlangs het heugelijke nieuws dat hun populaire fritessaus nu in flessen te koop is. De fastfoodketen komt nu met nóg meer goed nieuws. De pittige McSpicy keert namelijk terug in het zomermenu!

Zomermenu McDonald's

Binnenkort gaat de zomer officieel van start en dat betekent dat McDonald's weer met een heus zomermenu komt. Enne, liefhebbers van spicy food kunnen hun hart ophalen, want de McSpicy maakt een comeback! Jawel, de McSpicy – een burger met gesmolten cheddar kaas en Sumura-saus – is weer te bestellen bij de fastfoodketen!

Heb jij de verfrissende Lemonade van McDonald's gemist? Ook dit drankje keert terug in het zomermenu. Je kunt kiezen uit de Citrus Lemonade en de nieuwe Red Fruit Lemonade.

Sharebox

De Sharebox is ook weer te bestellen. Deze box is gevuld met tien Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en drie heerlijke sauzen. Ook de Chicken Big Mac en de Cheese Snacks staan deze zomer weer op het menu.

Extra leuk: in de McDonald's App staan veel zomerse acties. Zo kun je via de app deelnemen aan zomerse uitdagingen, leuke prijzen scoren, exclusieve merchandise bemachtigen en leuke kortingen krijgen. Zo is de Chicken Big Mac extra voordelig in de app. Good to know!

Lifestyle
  • McDonald's, Adobe Stock