Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is een geluksdag voor het sterrenbeeld Maagd

Er komt geluk jouw kant op! 

geluksdag

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, donderdag 23 mei is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Maagd: 24 augustus - 22 september

Je hebt de neiging je te veel door anderen te laten leiden en dat maakt je niet gelukkig. Je bent ontzettend dienstbaar, waardoor je (te) vaak voor anderen klaarstaat. Daardoor vergeet je jezelf. Daar mag nu echt verandering in komen. Diep vanbinnen voel je dat ook. Volg je eigen plan en doe waar jij blij van wordt, ook al zijn anderen het hier niet mee eens. Het is lente en ook jij mag vaker shinen op jouw manier.

Lifestyle
  • Esther van Heerebeek – Het 12e Huis
  • Emily in Paris (Netflix)