Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Real Housewife Kimmylien verrast volgers met blonde coupe

Looking good!

Kimmylien

We kennen Kimmylien natuurlijk als een van de knappe dames uit de populaire realityshow The Real Housewives of Amsterdam. Daar ziet ze er altijd piekfijn uit, ook wat haar coupe betreft. Maarre, waar we de beauty steevast zien met één en dezelfde haarkleur, hebben haar donkere lokken onlangs plaatsgemaakt voor een ander kleurtje.

Nieuwe coupe

Zeg je Kimmylien, dan zeg je natuurlijk donkerbruine lange lokken, welke ze elke aflevering van de Real Housewives perfect gekapt heeft. Toch vond ze het tijd voor wat verandering, ze heeft namelijk de blondering erin gezet. Wait, what?! Ja, echt. Go see for yourself, want op Instagram plaatst ze trots het resultaat.

''Do blondes have more fun?'', schrijft ze bij een kiekje waarop ze ogenschijnlijk net van de kapper komt. Wauw, het lichte kleurtje staat haar verrassend goed!

Reacties

De comments onder Kimmylien's Instagram-post staan vol met complimentjes. "O wat mooi 😍", schrijft Michella Kox en "Obsessed with this look😍", aldus Love Islands Nycole Dias. Ook schrijft iemand: "Je lijkt wel een beetje op jouw vriendin Maria." Ha, nu ze het zegt!

Derde seizoen?

Sinds het tweede seizoen van RHOAMS is afgelopen, hopen we vurig dat er een derde seizoen komt. Helaas lijkt het erop dat daar nog geen concrete plannen voor zijn. “Ik weet oprecht nog niks over een nieuw seizoen”, deelde Cherry-Ann eerder dit jaar. “Er is nog niks toegezegd. Maar het tweede seizoen was weer zo’n succes, dat ik me niet kan voorstellen dat er niet nog een seizoen komt.” Fingers crossed! Lookwise is Kimmylien er in ieder geval helemaal klaar voor!

Showbizz
  • Instagram @kimmylien
  • NL Beeld