Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood kruipt in de huid van Patty Brard: 'Heel bijzonder'

'Een ster met zoveel optredens en een enórme carrière waar vooral zo veel mensen nog niet van weten'

RTL Content Event

Holly Mae Brood heeft al heel wat rollen en presentatieklussen op haar naam staan. Maar in de huid kruipen van een BN'er als Patty Brard? Dat was nieuw voor de actrice. Toch kan Holly deze rol binnenkort op haar cv zetten, want er komt een serie over het leven van Patty Brard – en Holly gaat haar spelen.

Dramaserie

RTL heeft laten weten dat er een dramaserie over het leven van Patty Brard in de maak is. Regisseur Will Koopman zal de serie voor Videoland gaan maken en het is ook al bekend wie in de huid van Patty zal kruipen. En dat zijn twee actrices! Holly Mae Brood én Eva van de Wijdeven gaan Patty spelen in verschillende levensfases.

Holly Mae heeft erg veel zin om zich te verdiepen in het leven van Patty, zo schrijft ze op Instagram. "Anderhalf jaar geleden ging ik koffie drinken bij de lieve regisseuse Will Koopman ☕️ en vertelde over deze dramaserie", vertelt Holly.

Turbulente jaren

"Ik vind het heel bijzonder de jongere turbulente jaren van Patty te mogen spelen. ❤️ Een ster met zoveel optredens en een enórme carrière waar vooral zo veel mensen nog niet van weten. Een vrouw van zoveel diepe dalen maar staat er altijd weer. Zoals Will Koopman zegt, iemand die een voorloper is op de vrouwenemancipatie. Vallen en opstaan, en je bent er nog steeds. Op jou Pat! 🍷 Volgend jaar op Videoland ✌🏼", aldus Holly. Wij zijn mega benieuwd!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • 27-09-2023, Amsterdam, NLD. RTL Content Event. Op de foto: Holly Mae Brood. Foto: NL Beeld / David Heukers