Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: déze EOTBDD-ster valt voor Luca

Zou iemand dan toch Luca zijn hart hebben gestolen?

Momenteel is Ex On The Beach: Double Dutch All Stars volop bezig. We kunnen dan ook genieten van een goede dosis drama, liefde en lust. Zo ook met Luca en zijn angels. We dachten dat het voornamelijk lust was, maar zou Luca dan toch de liefde hebben gevonden bij één van de vrouwen?

Let op: dit artikel bevat spoilers van de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Angels

In Ex On The Beach: Double Dutch zien we een heuse angels room ontstaan – een slaapkamer met Luca en de vrouwen met wie hij gaat of is gegaan. Zo slaapt Shirley sinds dag één bij Luca op de kamer en hebben Megan en Lesley zich nu ook toegevoegd aan de angels room. Voornamelijk Megan zien we veel in de aanwezigheid van Luca. Het leek eerst alleen op lust, maar Luca plaatst nu een TikTok waarop het misschien toch iets meer lijkt tussen de twee. Zou Megan dan toch degene zijn die Luca zijn hart voor het eerst heeft gestolen?

Speculaties

Door een TikTok samen te plaatsen hoef je natuurlijk niet direct een relatie te hebben. Toch lijkt de caption op iets te hinten. Luca schrijft namelijk onder de video: "Megan is gevallen voor me 👫". In de TikTok zie je Luca en Megan een nieuwe trend oppakken. Luca springt over de telefoon heen en komt terecht op een andere locatie, waarbij Megan ook over de telefoon heen springt en op diezelfde locatie terecht komt. Beiden vallen op de andere locatie. Zou het dan toch zo zijn?

@lucaghianiii Megan is gevallen voor me 👫 #voorjou ♬ Burning Love (with The Royal Philharmonic Orchestra) - Elvis Presley & The Royal Philharmonic Orchestra

Ook Luca's volgers vragen zich af of de twee dan tóch wat hebben. Zo reageert een volger met: "Hebben die nu iets ofzo?" en reageert iemand anders: "Ik wist niet dat ze echt hadden nu".

Twijfelachtig

Luca houdt ook wel een beetje van sarcasme, dus of ze nou écht wat hebben betwijfelen we. Zo plaatste Luca onlangs nog een TikTok waarin hij liet weten de liefde te hebben gevonden bij Lesley. Of dit echt zo was, weten we niet. Only time will tell! 

Bron: TikTok @lucaghianiii | Beeld: MTV