Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó gaat het nu met B&B Vol Liefde-Esra en Bram

'Die avond zijn we nog met zijn tweeën ergens anders een drankje gaan doen.'

In B&B Vol Liefde zagen we Esra op bezoek gaan bij Joy in Spanje, maar dit liep helaas op niets uit. Toch heeft Esra uiteindelijk de liefde gevonden, en dat zelfs bij een andere kandidaat: Bram. In gesprek met Algemeen Dagblad vertelt Esra hoe het met het koppel gaat.

Reünie B&B Vol Liefde

Bij de reünie van B&B Vol Liefde leren de twee elkaar kennen. Tijdens een borrel op het terras zat Esra aan een tafeltje vlak naast Bram. "Niemand geloofde het, maar dat was echt toeval", vertelt Esra hierover. Doordat ze zo dichtbij elkaar zaten, raakten de twee aan de praat. "Ik vertelde dat ik ook op boerderijen had gewerkt en een tijdlang in Zweden woonde. Die avond zijn we nog met zijn tweeën ergens anders een drankje gaan doen." Het was zo gezellig, dat de twee tot zes uur 's ochtends hebben gepraat. Cute!

Even wennen

Esra en Bram hielden contact en kregen na verloop van tijd een relatie. Esra verhuisde voor de liefde naar Zweden en trok bij Bram in. Volgens haar was dit wel even wennen. "Ik heb nu nog maar twee buren en die zitten ook een stuk verder weg. Eén keer in de twee weken zoek ik de stad op, bijvoorbeeld om een koffietje te drinken", vertelt ze. Wat Esra mist aan haar leven in Arnhem? Dat zijn toch echt haar vrienden en familie. "Nu ik hier zit, kan ik niet meer spontaan een wijntje met ze drinken op het terras."

Het maken van nieuwe vrienden ging ook lastig, omdat Esra de taal niet spreekt. "Je moet er veel meer energie in stoppen om vrienden te maken", vertelt ze. Gelukkig heeft Bram wel een vriendengroep in Zweden. "Als we willen, kunnen we elk weekend wat leuks doen."

Nieuw leven

Het zelfvoorzienend leven bevalt Esra goed. "Aankomende week beginnen we weer met zaaien. Daar zijn we lang mee bezig. Het maakt je een stuk bewuster van waar je voedsel vandaag komt." Enne, of het huis al wat vrouwelijker is geworden? Natuurlijk! "Hij had een kunstwerk gemaakt van de muren, maar dat had niet die rustige vibe. Die muren zijn nu in een effen kleur geverfd."

Bron: Love Reality | Beeld: RTL