Oops: B&B Vol Liefde-Esra rijdt auto in de prak

Gelukkig is haar liefje Bram snel ter plaatse.

We weten inmiddels allemaal dat B&B Vol Liefde-Bram de liefde heeft gevonden bij Esra, die oorspronkelijk afreisde naar Spanje om het hart van Joy te veroveren. De love birds ontmoetten elkaar tijdens de reünie van het programma en zijn nog steeds happy together. Esra is inmiddels bij Bram ingetrokken en geeft ons regelmatig een kijkje in hun leven in Zweden. En ook als er wat fout gaat wordt dat gewoon vastgelegd.

Update

Sinds Esra in Zweden woont, zien we op haar Instagram-profiel de meest prachtige kiekjes voorbijkomen. Een paar maanden geleden vroeg een volger hoe het ging tussen haar en Bram. Daarop kon ze destijds kort en duidelijk in zijn: “Het gaat supergoed tussen ons!”. Op de vraag of ze blij was met haar nieuwe leven, antwoordde ze: “Zeker weten! Ik kan mijn eigen ding doen heerlijk buiten in de natuur en omringd door dieren en mijn liefde.” Zo leuk!

Vlog

Esra helpt mee op de boerderij, maar heeft daarnaast ook nog haar eigen werk. Een mooie combinatie dus. Ondertussen worden we op de hoogte gehouden via haar vlogs op YouTube. Zo zien we in haar meest recente vlog dat ze met pech langs de kant van de weg staat. Terwijl ze de auto op een verlaten Zweeds landweggetje filmt, zegt ze: “Ik was met de auto aan het rijden en ik voelde al dat het niet goed was, en toen kreeg ik een klapband…”

Redder in nood

Gelukkig voor Esra is ze nog niet zover van huis en kan haar lover Bram snel ter plaatse zijn om dit brandje te blussen. Maar wat blijkt? Er is meer aan de hand dan alleen een klapband. “De hele veer ligt er gewoon af”, zegt Esra terwijl ze het onderdeel dat naast in plaats van in de auto ligt filmt. De vering is in drie stukken gebroken en heeft het volledig begeven. Wat er daarna met de auto is gebeurd zien we niet in de vlog, maar waarschijnlijk heeft het stel ‘m linea recta naar de garage gebracht.

De week werd gelukkig alsnog goed afgesloten, toen Bram en Esra op vieren dat ze een half jaar samen waren. Daar moest natuurlijk op geproost worden, gevolgd door een heerlijk ijsje!

Bron: YouTube | Beeld: videostill YouTube

Laatste nieuws