Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelor Paul over de rest van het seizoen: 'Bereid je maar ergens op voor'

'Als het aan de vrouwen ligt in ieder geval niet meer heel veel zoenen, maar het ligt niet aan de vrouwen'

De eerste acht afleveringen van De Bachelor zitten erop. Maar niet getreurd, want we hebben nog vier afleveringen én een reünie tegoed! Wij vroegen bachelor Paul op de red carpet tijdens de première van Máxima wat we van de rest van het seizoen kunnen verwachten.

Minder zoenen, of niet?

Bachelors Paul en Rien leren de vrouwen steeds beter kennen in het zonnige Zanzibar. De heren gaan zowel op groepsdates als op een-op-een dates. Her en der wordt het zelfs zó romantisch, dat er ook wordt gezoend! "Nou als het aan de vrouwen ligt in ieder geval niet meer heel veel zoenen, maar het ligt niet aan de vrouwen", lacht Paul dan ook als we hem vragen wat we van de rest van het seizoen kunnen verwachten. "Dus bereid je maar ergens op voor." Oeh la la!

Meer gevoel

"De laatste aflevering (aflevering 7, red.) was voor mijn gevoel de eerste aflevering waar opeens iedereen er helemaal in zit", gaat Paul verder. "Er is gevoel, mensen doet het wat, er ontstaan een beetje ruzies. Maar ook voor mij", legt hij uit. De bachelor himself ziet alles nu natuurlijk ook pas voor het eerst terug op televisie. "Ik weet natuurlijk niet wat die vrouwen destijds over mij hebben gezegd. Bij de een denk ik: oké, blijkbaar boeide het je allemaal helemaal niets, en blijkbaar boeide het jou heel veel", zegt hij.

"Dus als er ook voor mij heel veel verrassingen in zitten, denk ik dat er ook nog wel heel wat verrassingen gaan komen. Ook omdat de dates steeds extremer en langer worden. En het geduld van de vrouwen raakt een beetje op bij sommigen", lacht hij.

Commotie rondom zoenen

In eerdere afleveringen zagen we dat Paul zowel met Josephine als met Eline heeft gezoend. Iets waar niet alle ladies over te spreken waren. "Ik zeg je eerlijk, dat verraste me daar ter plekke enorm", zei Paul eerder tegen Grazia over de commotie die ontstond. "Op een gegeven moment gaat dat gebeuren", vindt Paul. "Wat je als kijker niet ziet is dat ik tot op dat punt gemiddeld met iedereen een half uurtje heb gesproken. Ga je dan een hele dag op date, dan leer je pas echt iemand kennen", legt hij uit. "Maar goed, ik heb ze me maar van kritiek laten voorzien en uiteindelijk kwam het allemaal goed."

Beeld: Jasper Suyk