Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hierom noemt Luca van EOTBDD zijn vrouwen 'angels'

Aha...

We leerden Luca Ghiani kennen door zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch seizoen acht. In het nieuwe All Stars-seizoen zien we Luca weer terugkeren naar de villa als één van de acht Originals. Als het aan hem ligt, verzamelt hij dit seizoen zo veel mogelijk 'angels'. Maar waarom noemt Luca zijn vrouwen eigenlijk angels? Wij vertellen het je.

Let op: dit artikel bevat spoilers van de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Angels-team

In de allereerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars zien we Luca het strand opkomen met een gouden fiets. Tijdens zijn introductie vertelt hij dat het zijn doel is om dit seizoen een angels-team te verzamelen. "Allemaal angels door de villa straks van Luca", voegt hij eraan toe.

Inmiddels zijn er al drie aflevering uitgezonden. Enne, we kunnen wel stellen dat Luca druk bezig is met zijn missie. Er is zelfs een heuse kamer vol met angels die samen de nacht doorbrengen met Luca. Zo heeft Shirley vanaf dag één haar plekje in de angels room al geclaimd. We zien dat Meghan ook een plekje heeft bemachtigd en zelfs Lesley besluit zich in de laatste aflevering toe te voegen aan de kamer. Een heus angels-team dus al...

Waarom noemt hij zijn vrouwen angels?

Maar waarom noemt Luca zijn vrouwen eigenlijk angels? In een video die MTV op Instagram heeft geplaatst, legt hij het uit. "Waarom ik mijn angels 'angels' noem is omdat ik vind dat je een vrouw een respectvolle naam moet geven", vertelt hij. Volgens Luca is de benaming 'chick' niet respectvol, dus vandaar noemt hij zijn vrouwen angels. Aha!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Ook beantwoord Luca de vraag of hij wel eens écht verliefd is geweest. "Voor mijn gevoel ben ik nog nooit echt verliefd geweest", vertelt hij. Hij voegt eraan toe: "Misschien dat het nog komt, maar tot nu toe nog niet." En of Ex On The Beach zijn leven heeft veranderd? Luca weet het wel zeker, zijn deelname aan het programma heeft zijn leven een positieve draai gegeven.

Bron: Instagram @mtvnl | Beeld: MTV