EOTBDD-Luca gaat voor fillers in kaak en kin

Luca heeft aan zijn gezicht laten sleutelen.

Luca was een van de meest spraakmakende deelnemers van het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De realityster vertrok eerder in het seizoen door de tablet of terror, om later toch weer terug te keren. Nu de serie is afgelopen, besloot de knapperd om iets aan zijn uiterlijk te laten doen.

Weggestuurd

Luca was een van de originals van het afgelopen seizoen van EOTB. Halverwege het seizoen werd hij weggestuurd uit de villa, nadat Stevie een keuze moest maken van de tablet of terror. Een paar dagen later kwam de realityster weer terug. Verrassend genoeg bleef Luca heel rustig onder de keuze van Stevie. “Ja als ik weg moet, moet ik weg. Wat doe je eraan? Ik kan er toch niks aan doen”, stelde hij. Gelukkig kwam hij later weer terug en zorgde hij voor heel wat sensatie.

Fillers

Nu het programma is afgelopen, heeft Luca een bezoekje gebracht aan een cosmetisch arts. Op TikTok kwamen we namelijk een video tegen waarin te zien is dat de realityster een behandeling ondergaat. Om precies te zijn gaat het om fillers in zijn kaak en kin, waarbij hij een strakkere kaaklijn krijgt. “Kaaklijn fillers kunnen de kaaklijn verstrakken en meer accentueren. Tevens kan de onderkin hiermee minder zichtbaar worden. Kin fillers kunnen de kin definiëren en meer naar voren halen”, valt te lezen op de website van De Gezichtskliniek. Het resultaat zie je in onderstaande video.

@degezichtskliniek #จังหวะความหอมซ่า ♬ Kawaiii – Official Sound Studio

Verblijf tijdens EOTB

Veel kijkers van EOTBDD waren tijdens zijn deelname benieuwd naar waar hij nou precies verbleef in die dagen dat hij niet in de villa was. Daar gaf de realityster onlangs wat opheldering over. Hij zat namelijk in een luxe hotel. “Ik had niks te klagen, all inclusive”, deelde Luca. Daar heeft hij vier dagen doorgebracht. “Maandag einde van de dag ging ik eruit en vrijdag aan het begin kwam ik er weer in, in de ochtend.”

Wat hij die vier dagen heeft gedaan? “Ik had een kleurboek gekocht en ik heb gekleurd. Dat is echt waar”, vertelde Luca. “Gewoon die mandala’s. Ja, wat moet je?” Dat hadden wij niet verwacht!

Bron & Beeld: TikTok, EOTBDD

Laatste nieuws