Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Florine Hofstee gaat definitief op Ibiza wonen: 'Zo spannend'

De Echte Gooische Moeder verruilt Nederland definitief voor het zonnige Ibiza.

Florine Hofstee van Echte Gooische Moeders woonde de afgelopen tijd deels in Nederland en deels op Ibiza. Ze verhuisde al eens naar Ibiza, maar kwam ook steeds vaker en langer terug naar ons kikkerlandje omdat ze veel pech had en twijfelde. Inmiddels heeft de Echte Gooische Moeder de knoop doorgehakt: ze gaat definitief met haar gezin op het zonnige Spaanse eiland wonen!

Tegenslagen op Ibiza

Na heel lang twijfelen hakte Florine ruim twee jaar geleden de knoop door: samen met haar gezin verhuisde ze naar Ibiza om daar deels te gaan wonen. Maar waar alles eerst leek op waar ze altijd van had gedroomd, volgde er een tijd van behoorlijk wat tegenslagen. “De afgelopen tijd waren we een paar maanden op Ibiza en in die periode hadden we continu pech”, vertelde Florine eind vorig jaar aan Vriendin. “Beide kinderen waren een paar weken hartstikke ziek: spugen, alles erop en eraan. Vervolgens ging onze wasmachine stuk en toen reden we ook nog een van onze auto’s total loss.”

Twijfels over toekomst

De tegenslagen resulteerden in flink wat twijfels over haar toekomst op het eiland. “Ineens zagen we alleen de nadelen die het wonen op Ibiza met zich meebracht. Niet de droom die we voor ogen hadden.” Toch besloten Florine en manlief Jeroen Ibiza nog een kans te geven. “Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen ons huis op Ibiza toch aan te houden. We besloten wel om wat vaker en langer in Nederland te zijn.”

Definitief besluit

Inmiddels lijkt het erop dat haar twijfels als sneeuw voor de zon verdwenen zijn, want op Instagram deelt Florine dat ze definitief op Ibiza gaat wonen. “Zo spannend … vanaf september gaan onze kindjes op Ibiza naar school, wat betekent dat wij er fulltime gaan wonen”, schrijft de Echte Gooische Moeder bij een lieve foto van haar zoontjes.

"Volgende week zijn we bij ons huis omdat het einde van de verbouwing in zicht is en we alles gaan afmaken", gaat ze verder. "ZIN IN!" Een prachtige uitdaging dus voor Florine en haar gezin. We hopen dat ze heel gelukkig gaat worden op Ibiza!

Bron: Instagram @florinehofstee, Vriendin, Dingen voor Vrouwen | Beeld: NL Beeld