Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít weten we tot nu toe over het derde seizoen van Bridgerton

Wij kunnen niet wachten!

Kun jij net als ons niet wachten op het nieuwe seizoen van Bridgerton? Lucky you, het is namelijk niet heel lang meer wachten tot we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen vol met romances, roddels en drama. Wij vertellen je alvast wat je kunt verwachten van het derde seizoen van de Netflix-hit.

Bridgerton

De populaire Netflix-dramaserie is gebaseerd op de romans van Julia Quinn. De serie speelt zich af in het fictieve Regency-tijdperk in Londen en volgt de welgestelde familie Bridgerton en hun avonturen in de high society. Met prachtige kledij, grootse decors en boeiende personages hebben de eerste twee seizoenen wereldwijd een grote hoeveelheid fans verzameld.

Nieuw seizoen

Het derde seizoen van Bridgerton wordt opgesplitst in twee delen van vier afleveringen. Deel één verschijnt op donderdag 16 mei en deel twee pas een maand later, op donderdag 13 juni. Als je net als wij een aantal afleveringen in één ruk uitkijkt, zul je dus nog even geduld moeten hebben voor deel twee...

Een hoop vertrouwde gezichten keren terug. Nicola Coughlan, die de rol van Penelope Featherington én de geheime schrijfster Lady Whistledown van een roddelblad speelt, zien we samen met Luke Newton, die de rol van Colin Bridgerton speelt, op de voorgrond. Verder zien we een hoop castleden uit eerdere seizoenen ook weer terugkomen.

Wat te verwachten in seizoen drie?

Het vorige seizoen eindigt met Penelope die verdrietig achterblijft nadat ze Colin tegen een groep vrijgezellen heeft horen zeggen dat hij haar nooit 'het hof zou maken'. Ook haar ruzie met haar beste vriendin Eloise – gespeeld door Claudia Jessie – helpt niet mee.

Nadat Colin de gemene uitspraak over Penelope heeft gedaan, besluit ze dat het tijd wordt om haar liefde voor Colin op te geven en op zoek te gaan naar een man. Nadat Colin een tijd op reis is geweest, probeert hij het vertrouwen van Penelope weer voor zich te winnen. Hij staat haar bij in de zoektocht tot een echtgenoot, maar naarmate de twee meer tijd doorbrengen begint Colin te twijfelen aan zijn gevoelens voor Penelope. Zou hij dan toch meer voor haar voelen dan alleen vriendschap?

Helaas moet je nog heel even geduld hebben om te zien hoe het liefdesavontuur tussen Penelope en Colin verloopt. Wij weten het wel: op 16 mei zitten wij klaar om het eerste deel te bingen!

Bron: RTL | Beeld: Laurence Cendrowicz/Netflix