Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Joshua Nolet van Chef'Special deelt vervelend nieuws

'Het was een intense operatie en daar moet ik van herstellen'

De zanger van Chef'Special, Joshua Nolet, deelt vervelend nieuws op Instagram. In een video laat hij weten dat de band ook de rest van de clubtournee moet verplaatsen. Joshua ligt momenteel namelijk in het ziekenhuis en moet de komende tijd herstellen van een onverwachte ingreep.

Onder het mes

Pech voor Joshua, hij heeft namelijk een acute hernia en moest daardoor onverwachts onder het mes. Door de operatie moet de zanger de komende weken rust nemen en was de band genoodzaakt om hun komende shows te verplaatsen. De shows in onder meer Den Haag, Utrecht en Groningen worden daarom doorgeschoven naar juni. Dit is niet de eerste keer, afgelopen weekend moest Chef'Special namelijk ook al de eerste optredens van de tournee in Nijmegen verplaatsen.

Vanuit het ziekenhuis in Keulen laat Joshia via zijn Instagram weten: "Ik ben gisteren geopereerd voor een hernia. (...) Het was een intense operatie en daar moet ik van herstellen." Ook laat hij weten aan zijn volgers dat de komende shows zijn verplaatst en dat hij hier flink van baalt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

Onder zijn post schrijft hij: "Sometimes life gives you a hernia. En moet je met pijn in je hart en morphine in je hoofd vertellen dat de shows van je band, die net een nieuw album dropte, verplaatst gaan worden. En daar ben je dan verdrietig over. Maar we gaan elkaar zien. En als we er eenmaal staan wordt het nog mooier. Nu even herstellen. Liefs, Josh"

Hart onder de riem

De reacties stromen vol met volgers, fans en BN'ers die Joshua beterschap wensen. Zo laat Katja Schuurman weten: "Sterkte. Komt goed. Zorg maar even goed voor jezelf. Kan soms niet anders 🍀" en reageert Typhoon met: "❤❤❤🙏🏾 blessings and healing voor jou, king!" Verder wensen onder andere Flemming, Snelle en Guus Meeuwis de zanger beterschap.

Wij wensen Joshua beterschap en hopen dat hij gauw herstelt van zijn hernia. Hopelijk zien we je snel weer op het podium, Joshua!

Bron: Instagram @joshnolet | Beeld: NL Beeld