Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: op déze datum kun je de reünie van De Bachelor zien

We can't wait!

Ben jij net als ons fan van De Bachelor en kan je niet wachten om te zien met wie de mannen eindigen? Nog even geduld, want op déze datum gaan we ontdekken of de bachelors daadwerkelijk een van de dames mee naar huis hebben genomen én of ze wellicht in Nederland nog steeds samen zijn.

De Bachelor

Op dit moment zien we dat bachelors Paul en Rien in het zonnige Zanzibar op zoek zijn naar de liefde. Iedere aflevering speculeren we weer met welke twee dames de bachelors eindigen. Maar voor we écht weten wie de gelukkigen zijn, moeten we nog eventjes geduld hebben.

We hebben gezien dat Paul een zoen heeft gedeeld met Josephine en Eline, waardoor ook behoorlijk wat commotie is ontstaan. Ook zagen we dat Rien zijn eerste connectie heeft gemaakt en tot twee keer toe een zoen deelde met Femke. Maar of één van deze dames ook de daadwerkelijke liefde van de twee bachelors wordt, is nog maar de vraag.

De Bachelor reünie

Gelukkig is het niet lang meer wachten tot we het verlossende antwoord krijgen. Na een revolutionair seizoen vol passie, hartstocht en intriges komen Bachelors Paul en Rien samen met de 26 dames voor een spectaculaire reünie. Beleef de hoogte- en dieptepunten opnieuw en ontdek welke liefdes zijn opgebloeid; of welke harten zijn gebroken.

Ook de reünie zal gepresenteerd worden door Monica Geuze. Samen met de dames en de bachelors blikt ze terug op het avontuur. Vanaf 23 mei is de reünie van het derde seizoen van De Bachelor te streamen bij Videoland en krijgen we antwoord op die prangende vraag – met wie zijn de bachelors geëindigd? Tot die tijd stream je elke donderdag een nieuwe aflevering. We can't wait!

Bron: Videoland, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk