Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: dít verdien je per dag als figurant bij Gooische Vrouwen

Zie jij jezelf al spelen in Gooische Vrouwen?

Onlangs is aangekondigd dat onze favoriete Nederlandse serie Gooische Vrouwen eind 2024 weer te zien is, yay! De opnames gaan al bijna van start en deze week kondigde de producent dan ook aan dat ze nog figuranten zoeken. Enne, het leuke is: je krijgt er ook nog eens voor betaald.

Figuranten gezocht

Wij zouden niets liever willen dan een dagje in het leven duiken van Cheryl, Anouk, Roelien en Claire. En guess what? Dat kan nu dus gewoon. Helaas niet als de dames zelf, maar wel als een figurant. Deze week liet producent Blue Circle namelijk weten dat ze nog op zoek zijn naar figuranten voor de serie. "De populaire serie Gooische Vrouwen keert terug en echt iedereen doet weer mee. Wij zijn voor dit seizoen op zoek naar enthousiaste figuranten (m/v/x)", luidde de oproep.

Ze zoeken nog een hoop figuranten waaronder een taxichauffeur, club- en restaurantgasten, een medewerker van een museum of expositie, fotografen of pers en een beveiliger/bewaker. Voldoende rollen die dus nog vervuld moeten worden.

Vergoeding

Voor de meeste rollen krijg je een vergoeding van €50, dit is inclusief reis- en parkeerkosten. Ook zijn er een aantal rollen als edelfigurant – een figurant dat close-up in beeld komt – daarbij kan je een vergoeding van €85 verwachten inclusief reis- en parkeerkosten.

De opnamedagen duren meestal rond de 10 uur, dus je bent wel een tijdje onder de pannen. Door zelf te werken verdien je waarschijnlijk meer, maar figureren bij Gooische Vrouwen is een kans die je niet kan laten gaan, toch? De opnames met figuranten beginnen al vanaf maandag 22 april en duren tot eind juni.

Gooische Vrouwen

Nog even geduld en dan kunnen we weer genieten van de serie. Volgens regisseur Wil Koopman verschijnt de show half oktober op SBS6 en Videoland. We can't wait!

Bron: Blue Circle Casting | Beeld: NL Beeld