Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jolijn: 'Ik ben met een getrouwde man naar bed geweest'

'Hij vertelde me dat hij getrouwd is'

Jolijn* ontmoette onlangs de aantrekkelijke Mike in de sportschool. Ze wist meteen dat ze hem beter wilde leren kennen. Nadat ze samen het bed hebben gedeeld, komt ze er echter achter dat hij getrouwd is. Op Reddit deelt ze haar verhaal en vraagt ze om advies.

Ontmoeting

"Ik ontmoette Mike in de sportschool. Ik vond hem zo leuk, dat ik dacht: hij is de ware", begint Jolijn haar verhaal. Ze deelt dat ze al meer dan een jaar single was en geen behoefte had aan daten, totdat ze Mike zag. "Ik vond hem de meest geweldige man die ik ooit had gezien."

"Ondanks dat Mike geen interesse in me leek te hebben, raakte ik met hem in gesprek. Het was leuk, maar er kwam niets uit", aldus Jolijn. Ze probeerde het nogmaals en vroeg hem of alles goed met hem ging. "Hij leek in gedachten verzonken en vertelde me over zijn niet zo'n geweldige dag."

Getrouwd

Jolijn sprak hem de daaropvolgende dagen steeds vaker – ook buiten de sportschool. "Na twee weken contact hebben we seks gehad. Maar alles was mijn initiatief. Het ging niet zoals ik hoopte, maar nog steeds was het goed." Als de twee opnieuw met elkaar tussen de lakens kruipen, doet Jolijns vlam echter een schokkende onthulling. "Na de tweede keer seks zei hij dat hij eigenlijk getrouwd is." Jolijn wist hier niets van. "Hij zei dat hij zich schuldig voelde tegenover mij omdat hij me emotioneel gebruikte."

Sinds Jolijn op de hoogte is van zijn ontrouw, gaat ze niet meer naar de sportschool. "Ik kan me niet meer concentreren op mijn werk. Ik ben jaloers op zijn vrouw en ik voel me tegelijkertijd gebruikt." Ze vertelt geen contact meer met hem te hebben. "Ik wil hem vergeten, maar hij spookt iedere dag en nacht rond in mijn hoofd. Ik eet niet, maar ben alleen maar aan het overgeven en huilen."

"Toch zou ik het zo weer doen, want ik ben geobsedeerd door hem sinds dag één", aldus Jolijn. Ze vraagt hoe ze zichzelf kan vergeven voor wat ze heeft gedaan. Wat zou jij Jolijn adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam ThrowRAdoublesmile

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock