Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Bom barst in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Ayleen en Yara-Nour krijgen flinke ruzie.

We weten allemaal dat Ex On The Beach: Double Dutch All Stars bestaat uit een hoop liefde, lust maar ook vooral drama. Ook dit seizoen is er weer de nodige hoeveelheid drama. Het is dan ook niet de vraag of er hevige ruzies gaan ontstaan, maar wanneer. Enne, in de tweede aflevering is het al meteen raak tussen twee deelnemers.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Geroddel

In de tweede aflevering zien we dat Yara-Nour en Ayleen het niet heel gezellig hebben samen. Yara-Nour stoort zich aan het 'superschijnheilige' gedrag van Ayleen. "Ze is supernep", zegt ze over Ayleen. Stevie, die nog maar net haar intrede heeft gemaakt in de villa, vertelt aan Ayleen wat Yara-Nour over haar te zeggen had. Hier is Yara-Nour niet over te spreken. "Stevie zit de boel op te ruien, wat helemaal niet nodig is", zegt ze over de situatie.

Confrontatie

Uiteindelijk is het Ayleen die de confrontatie aangaat. "Jij zegt heel veel dingen apart tegen mensen. Je zegt niks tegen mij. Ik heb jou wel gezegd: 'Pas op, want je komt schijnheilig over'. Maar je bent gewoon schijnheilig", aldus Ayleen tegen Yara-Nour. Yara-Nour begrijpt niet waarom Ayleen hier boos over is en vindt dat ze slechts haar mening heeft gegeven. "Ik ben nog heel rustig", aldus Ayleen.

Waar Ayleen nog kort geleden aangaf rustig te zijn, barst de bom vervolgens toch al snel. Omdat Ayleen duidelijk wil maken dat het 'klaar' is, gooit ze een beker met drank naar Yara-Nour. Hierdoor escaleert de situatie en beginnen de meiden te bekvechten. "Kom, kom, kom hier!" schreeuwt Ayleen. "Ik ben echt niet bang voor jou", zegt Yara-Nour tegen Ayleen. "En ook niet voor jou", schreeuwt ze richting Stevie.

Excuses

De volgende ochtend biedt Yara-Nour haar excuses aan Ayleen en Stevie aan. "Ik heb geroddeld achter haar rug. Maar dat is dan misschien wat ik heb geleerd: om directer te zijn." Ayleen accepteert de excuses van Yara-Nour, maar geeft aan haar niet meer te vertrouwen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV