Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Opnames voor nieuw seizoen van De Verhulstjes gaan binnenkort van start

'Het belooft een redelijk drukke zomer te worden', aldus Gert.

Fans van De Verhulstjes opgelet! Gert Verhulst heeft namelijk recent onthult dat de serie een nieuw seizoen krijgt én dat de opnames daarvoor bijna van start gaan. Yes!

Drukke zomer

In gesprek met RTL Boulevard onthult Gert: "Het belooft een redelijk drukke zomer te worden." Oeeh! Hiermee doelt hij natuurlijk op een nieuw seizoen van De Verhulstjes. "Binnenkort beginnen we met een nieuw seizoen van De Verhulstjes", klinkt het niet veel later. "En we komen trouwens heel vaak in Nederland daarvoor." Sounds good!

Maar dat is niet het enige wat Gert heeft aan te kondigen. Zo vertelt hij: "Vanaf 21 juli sta ik in het Plopsaland-theater met een grote revue en dat mag ik samen doen met mijn goede vriend James Cooke en met Karen Damen, die jullie natuurlijk nog kennen van K3."

Vijf seizoenen

In het realityprogramma De Verhulstjes volgen we al vijf seizoenen lang en met veel plezier Studio 100-magnaat Gert Verhulst en zijn familie. Zo hebben we Gert, zijn vrouw Ellen en kinderen Viktor en Marie op wintersport zien gaan naar het Oostenrijkse Sankt Anton in Tirol en waren we getuige van verschillende tripjes naar het prachtige vakantiehuis in Saint-Tropez. Maar ook de meer dagelijkse taferelen binnen het gezin worden vastgelegd, zoals een bezoekje aan de dierenarts met hond Leo, of een ei-bakwedstrijd tussen vader Gert en zoon Viktor. We vinden het allemaal even leuk om naar te kijken!

Bron: RTL, Grazia archief | Beeld: De Verhulstjes