Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Beate zou wel aan dít programma mee willen doen

'Kunnen we anders niet een leuk oproepje doen?', grapt ze.

Hoewel Beate zelf vertrok uit De Bachelor, heeft ze inmiddels onthult aan welk programma ze wel weer mee zou willen doen. Zo staat ze open voor meerdere programma's. Maarre, welke zijn dit eigenlijk?

Programma's

"Als ik groot mag denken, zou ik graag de nieuwe Bachelorette worden. En dat er dan alleen mannen met Amsterdamse postcode mogen komen en ik daarna mee kan doen aan The Real Housewives of Amsterdam. Dat lijkt me wel wat, hahaha. Kunnen we anders niet een leuk oproepje doen?", onthult ze in gesprek met LINDA. Ha!

Open voor relatie

En waar de blondine de liefde helaas niet vond in De Bachelor, staat ze nog wel altijd open voor het vinden van de liefde. "Ik sta open voor een relatie. Ik heb een volle DM op Instagram, maar wil toch iemand in het echt ontmoeten. Zij DM'en mij door wat ze op tv zagen, maar dan ga ik in het echt tegenvallen, hoor", vertelt ze. "Ik zoek iemand met humor, iemand die intelligent is, zijn zaakjes op orde heeft én mij op nummer één zet." You go, Beate!

Exit

De knappe blondine had voor de rozenceremonie begon aan de productie doorgegeven dat ze wilde stoppen met De Bachelor. “De productie gaf aan dat ik – voordat de rozenceremonie echt van start ging – een stap naar voren kon doen om mijn zegje te doen, maar dat wilde ik niet. Ik wilde niet dat de kijker zou denken dat ik wegging omdat ik bang was dat ik geen roos zou krijgen; dat ik maar snel een stap naar voren deed zodat ik niet afgewezen kon worden. Ik wilde daarom de roos op een respectvolle manier weigeren."

Wel gaf de productie bij Beate aan dat de kans ook bestond dat ze helemaal geen roos zou krijgen. “De productie weet immers ook niet welke keuzes de heren gaan maken. Zij krijgen dat pas een half uur voor de ceremonie van start gaat te horen. Ik moest me daarom voorbereiden op beide scenario’s: dat ik een roos zou krijgen en die moest weigeren, of dat ik aan het eind van de ceremonie helemaal geen roos zou krijgen en ‘m dus ook niet hoefde te weigeren.”

Bron: Love Reality, LINDA, Grazia archief | Beeld: Videoland (Jasper Suyk)