Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Paul zaait verwarring in nieuwste aflevering van De Bachelor

De dames zetten vraagtekens bij zijn acties.

De zoektocht naar liefde is in volle gang voor bachelors Rien en Paul. Op het zonovergoten Zanzibar volgen we de twee mannen op de voet. De dates worden steeds intiemer en er worden sterke connecties gevormd. Dat zorgt natuurlijk ook voor twijfels en onzekerheid onder de vrouwen die nog in de race zijn. Met name Paul zaait verwarring met zijn acties in de laatste aflevering van De Bachelor.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van De Bachelor. 

Romantische boottocht

Dat Paul Eline een knappe dame vindt, steekt hij niet onder stoelen of banken. Zo gaf hij haar bij de laatste rozenceremonie een roos met als opmerking dat ze 'prachtige kinderen zouden krijgen'. Toch heeft de bachelor twijfels over de connectie. Hij kan geen hoogte van haar krijgen, wat haar misschien juist extra interessant maakt. Om die twijfels weg te nemen, neemt hij Eline mee op een romantische boottocht. Daar is de bachelor open over de mixed signals die hij van de knappe dame krijgt. En daar lijkt dan tóch een vonkje over te slaan, want na de serieuze gesprekken zoent Paul Eline.

Verontwaardiging

Tot nu toe was alleen Josephine de gelukkige die met Paul heeft gezoend. Wanneer Eline terugkomt van haar date en eerlijk is over de zoen, heerst er verontwaardiging onder de meiden. Ook bij Eline zelf. "Het was heel fijn, het is ook gebeurt omdat het gewoon heel leuk was. Maar met jullie allemaal was er ook wel op een ander punt tussen jullie iets, en dat is gewoon gek", vertelt ze aan Oelinda, Josephine en Yvonne. Waar met Josephine de klik heel duidelijk te zien is voor iedereen, kwam de connectie met Eline nogal uit de lucht vallen. Dat roept vragen op bij de meiden over hoe Paul aankijkt tegen het zoenen met zijn dates. "Ik had niet verwacht dat ik de enige zou zijn blijven waarmee hij zou zoenen," reageert Josephine. "Ik ben niet delusional. Maar misschien juist omdat het dan met iemand gebeurt waarvan je het niet had verwacht, denk je van: oke. Dan zit misschien mijn inschattingsvermogen er wat naast ofzo. Gaat hij bij iedereen het rijtje af, of is het echt gebaseerd op een klik?" aldus Josephine.

Cocktailparty

Tijdens de cocktailparty krijgt Paul vragen over zijn date met Eline van de andere dames. Hij legt uit hoe hij in het avontuur staat. "De insteek die ik hier heb, en hoe ik ermee omga, is dat ik handel naar mijn gevoel in dat moment. Wat ik op dat moment meemaak. Ik had een leuke date met Josephine en ik vind haar leuk. Oprecht. En als ik dat in Nederland had meegemaakt dan was ik daarmee verder gegaan. En dat had ik ook met Eline."

Als Paul plaatsneemt bij Eline en Josephine is hij open over en zijn beweegredenen om met beide dames te zoenen. "Ik voel gewoon met allebei een klik. En met Eline was dat van tevoren niet zo, alleen dat draaide tijdens de date 180 graden voor mijn gevoel", legt Paul uit. De drie hebben een openhartig gesprek, waarin Paul zijn gevoel toelicht en de dames hun hart luchten.

Het is natuurlijk ook ontzettend lastig om potentiële liefdesconnecties te verkennen met meerdere dames, zonder daarbij iemand te kwetsen. We zijn benieuwd welke connecties nog meer zullen opbloeien!

Bron: De Bachelor | Beeld: Jasper Suyk