Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Netflix deelt volledige trailer van Bridgerton seizoen 3

Nu kunnen we al helemaal niet meer wachten om het derde seizoen te bingen!

Wij kunnen niet wachten tot we het derde seizoen van Bridgerton kunnen bingen. Over een maandje is het ein-de-lijk zover en daarom heeft Netflix vandaag de officiële trailer gedeeld. Daarin kunnen we de eerst beelden zien van de lovestory tussen Penelope en Colin. Oeeh!

Penelope en Colin

Netflix heeft vandaag de trailer vrijgegeven van het derde seizoen van Bridgerton, waarin fans een voorproefje krijgen van het prille liefdesgeluk van Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Ook krijgen we een glimp van de nieuwe verhaallijnen van andere bekende castleden.

Bekijk de volledige trailer van het Bridgerton seizoen 3 hieronder:

https://youtu.be/JuwA3bATMPM?si=9-EoCyOmVVZOj5kX

Over Bridgerton seizoen 3

Penelope Featherington heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope's pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

Gecompliceerde situaties

Voor Penelope wordt de situatie gecompliceerder door haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope's toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden. Wij kunnen na het zien van deze beelden al helemaal niet meer wachten tot we het derde seizoen kunnen bingen!

Bridgerton seizoen 3 wordt uitgebracht in twee delen van elk 4 afleveringen. Deel 1 verschijnt op 16 mei 2024, gevolgd door deel 2 op 13 juni 2024.

Beeld: Netflix/Liam Daniel