Zien: dit zijn de leukste bloopers uit het tweede seizoen van Bridgerton

In de tussentijd wachten we geduldig af op het nieuwe seizoen.

We wachten inmiddels al maanden op het gloednieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie Bridgerton, maar niet voor lang meer. De releasedatum komt namelijk steeds dichterbij. Enne, om het wachten iets dragelijker te maken trakteert Netflix ons op een aantal hilarische bloopers uit het afgelopen seizoen.

Bloopers

Nog voor het derde seizoen van Bridgerton überhaupt in productie ging, wisten we al hoe het seizoen zou eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk voor elkaar vallen. Toch kunnen we niet wachten om te zien hoe deze romance zich zal ontvouwen. Het derde seizoen van Bridgerton zal naar verwachting precies verder gaan waar het tweede eindigde.

In het tweede seizoen zagen we hoe Kate en Anthony smoorverliefd op elkaar werden. Er volgden een aantal romantische scènes, maar die werden niet in één take gefilmd. Sterker nog, het ging af en toe behoorlijk mis. Netflix deelt in een video namelijk een paar hilarische bloopers. Kijk mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Sneak peek

Netflix deelde de video niet zomaar. Nee, het ging om een waar jubileum van de show. “Jubilea zijn zeker een fanfare en een jubileum waard. Vier deze spannende gebeurtenis met ons mee”, luidt de caption. In de comments wordt positief gereageerd op de video, maar vragen veel fans zich af wanneer de langverwachte trailer van het derde seizoen nou eens wordt gedeeld.

Vorige week deelde Netflix wel al een kleine sneak peek. Nog even geduld!

Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Bron: Instagram @bridgertonnetflix, Nouveau | Beeld: Bridgerton (Netflix)

Laatste nieuws