Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shop de favoriete zonnebrillen van Bella Hadid en Kendall Jenner

En nog betaalbaar ook!

We houden de sterren nauwlettend in de gaten. Wat ze doen, waar ze eten en wat ze dragen. We zien celebs graag als trendsetters, en laten ons influencen in wat we kopen. Soms kunnen we alleen maar dromen van de designer items die ze dragen, maar af en toe spotten we items die wél binnen ons budget vallen. Zoals de favoriete Le Specs-zonnebrillen van supermodellen Bella Hadid en Kendall Jenner!

Australisch icoon

De twee modellen worden namelijk regelmatig gespot met een zonnebril van het Australische merk Le Specs. Al sinds 1979 maakt het merk iconische en innovatieve zonnebrillen. En de liefde voor het merk gaat verder dan alleen Australië, want de sterren in Hollywood worden met regelmaat gespot met Le Specs-brillen. Rihanna, Beyoncé en de zusjes Hadid, om maar een paar te noemen. En extra leuk, de brillen zijn hartstikke betaalbaar! Vanaf €60,- kun je al zo'n iconisch model rocken.

Vooral de modelletjes Unreal, Workt it en Outta Love zijn dankzij de echte 90's vibe populair bij de it-girls. Denk aan langwerpige monturen, met hoekig of juist meer ovaal frame. Het fijne aan het merk is dat de brillen categorie 3-lenzen hebben. Dit betekent dat de brillen bescherming bieden tegen zonnestralen, ze blokkeren namelijk 82-92% van het uv-licht.

Unreal

Deze comfortabele smalle bril is hét iconische model van Le Specs. Dit rechthoekige model wordt omschreven als 'a 90s supermodel vibe', en onder andere Gigi Hadid, Lizzo en Priyanka Chopra zijn fan. De bril heeft donkere glazen en een dik frame, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Meer 90's dan dit wordt het niet, toch?

Beeld: Le Specs

Work It

Weet je niet wat je van zo'n rechthoekige bril vindt, en zoek je iets met zachtere vormen? Deze bril heeft dankzij het ovale silhouet een charmante, luxe uitstraling. Work It heeft ook zeker dat it-girl gevoel, en is naast deze mooie zwarte ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Beeld: Le Specs

Outta love

Met een smaller frame en ovaal silhouet staat deze bril iedereen. Dankzij de tortoise-print heeft deze zonnebril het ultieme vintage gevoel. De grootte van de bril is perfect om je features te complimenteren en tegelijkertijd je ogen te beschermen tegen de zon. En ook deze zonnebril is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Beeld: Le Specs

Le Specs is dus hét merk voor de perfecte zonnebrillen als we de sterren mogen geloven. Een stoere 90's bril maakt elke look af. Welk model zou jij kiezen?

Bron: Le Specs, NSMBL | Beeld: NL Beeld