Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelor Rien is jarig en blikt terug op 'jaar met veel avonturen'

En dat viert hij met zonnige foto's.

Momenteel is Rien te zien in De Bachelor, waar de vrouwen zijn hart proberen te veroveren. Hij heeft het zonnige Ibiza verruilt voor Zanzibar, waar hij samen met Paul de liefde probeert te vinden. Een intense zoektocht die we op Videoland kunnen volgen. Maar vandaag even iets anders, want Rien is jarig!

Ibiza

Rien woont op Ibiza waar hij werkt als vastgoedondernemer. Het leven op het mooie eiland bevalt hem goed, en dat zien we ook terug op zijn socials. Van de zonovergoten foto's krijgen wij meteen zin om op vakantie te gaan. Op Instagram blikt de jarige terug op zijn afgelopen jaar. In een reel deelt hij foto's van zonnige dagen en een goede tan. De gym selfies en foto's op de motor liegen er niet om, het leven op Ibiza doet hem goed zo te zien!

De terugblik op een jaar vol avontuur en mooie momenten maakt de bachelor enthousiast voor wat de toekomst zal gaan brengen. "33 to 34 🪐🥳🔥✨ it was a year with many adventures, a lot of smiles, also some tears, but a year full of life. all I can say is that I am excited for the future ✨", schrijft hij bij de post.

Liefde gevonden?

Wij zijn natuurlijk razend benieuwd of hij in het afgelopen jaar ook de liefde heeft gevonden. Inmiddels lijkt zijn deelname aan De Bachelor hem al mooie connecties op te leveren met een aantal meiden. De dates worden steeds gezelliger en de connecties meer intiem. Misschien zien we op zijn volgende verjaardag een throwback met foto's van zijn nieuwe liefde aan zijn zijde, who knows!

Bron: Instagram @rienwelsink | Beeld: Jasper Suyk