Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix maakt volledige cast film FERRY 2 bekend

Wij kunnen niet wachten tot de film uitkomt.

We zaten allemaal op het puntje van onze stoel tijdens de hitserie Undercover. In de spannende Belgisch-Nederlandse serie zagen we hoe Tom Waes en Anna Drijver het leven Frank Lammers als drugsbaron zo moeilijk mogelijk probeerden te maken. Na drie succesvolle seizoen bracht productiehuis De Mensen de film Ferry uit. En jawel, er komt een deel twee!

Verhaallijn

Na het enorme succes van de serie Undercover besloten de makers van de serie een spin-off te maken. In de film Ferry gingen we terug in de tijd en zien we een jonge Ferry die werkt voor een hasjbaron in Amsterdam. Na een overval wordt hij teruggestuurd naar zijn geboorteplaats voor een wraakmissie. Daar zien we hoe hij zijn grote liefde Daniëlle ontmoet, en hoe Ferry zelf een enorm drugsimperium opbouwt.

In de nieuwe film gaan we zien hoe het hem vergaat nadat hij alles heeft verloren in het derde seizoen van Undercover. Ferry leidt inmiddels een stil en teruggetrokken leven, ver van zijn geliefde Brabant. Hij is alles kwijt, maar ondanks de gebeurtenissen lijkt het goed met hem te gaan. Dat verandert wanneer zijn nichtje Jezebel van Kamp in de problemen komt en bij Ferry aanklopt voor hulp. Hij weet dat één geheim nooit aan het licht mag komen: zijn betrokkenheid bij de moord op Jezebel’s vader, Jurgen. Zijn geweten laat hem niet los. De inzet is hoog en de waarheid weegt zwaar op Ferry’s schouders…

Cast

Naast hoofdrolspelers Frank Lammers en Huub Smit, gaan we ook Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet zien in FERRY 2. De film zal later dit jaar te zien zijn op Netflix. Zin in!

Bron en beeld: Netflix