Aha: dít is het parfum van bachelor Rien die zo lang blijft hangen

De bachelor himself geeft het verlossende antwoord!

In de vorige aflevering van De Bachelor stonden er een aantal dingen centraal: de eerste één-op-één dates, de eerste kusjes én het parfum van Rien. Het geurtje schijnt namelijk dagenlang te blijven hangen. Maarre, welk parfum is het dan precies dat de bachelor gebruikt om vrouwen om z’n vinger te winden?

Parfum van Rien

Iedereen die De Bachelor volgt kan zich het verhaal over de parfum van Rien waarschijnlijk nog goed herinneren. Mocht je het gemist hebben, dan praten we je graag even bij. Het geurtje kwam namelijk ter sprake tijdens zijn romantische één-op-één date met Femke. De bachelor zou haar een knuffel hebben gegeven waardoor het geurtje op haar schouder achterbleef. En als we Femke mogen geloven, kon ze het luchtje later die avond nog steeds ruiken. Wait, what? 

Veel vragen

Dat je het parfum van je crush de hele dag door ruikt klinkt natuurijk enorm romantisch. Wij vragen ons vooral af welk geurtje Rien in hemelsnaam draagt en hoe sterk deze wel niet is. Enne, wij zijn zeker niet de enigen met deze vraag. We gokken dat Rien ook heel veel vragen naar het desbetreffende parfum in z’n DM heeft gekregen, want onlangs deelde hij het verlossende antwoord op z’n stories.

Het gaat namelijk om het parfum Vanilla Diorama van Christian Dior.

Geurtje Rien
Beeld: Dior

Flink prijskaartje

“Geurtje waar het over gaat in de laatste aflevering van De Bachelor“, schreef Rien bij de foto van het parfum in z’n stories. Wil je net zo lekker ruiken als de bachelor himself? Dan moet je diep in de buidel tasten, want er hangt een flink prijskaartje aan dit luchtje. Voor 125 milliliter betaal je namelijk €265. Maar, dan heb je wel een heerlijk parfum dat dagenlang blijft hangen!

Steamy dates

Of het door het parfum komt, weten we niet. Maar tijdens de date van Rien en Femke ging het er behoorlijk steamy aan toe! De twee hadden namelijk een romantische filmavond bij Rien ’thuis’ op de planning staan. Echter hebben ze weinig meegekregen van The Notebook en waren ze vooral met elkaar bezig. En als kers op de taart was de eerste zoen een feit!

Bron: Fem Fem | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws