Maxim Froger en Ruby onthullen geslacht baby: ‘Meer dan geliefd’

Tromgeroffel...

Vorige week maakte het stel al bekend dat de Froger-familie wordt uitgebreid. En inmiddels is duidelijk of het een jongen of een meisje is!

Baby Froger

Via een Instagram-video maakten Maxim en Ruby vorige week zaterdag bekend dat er een ‘Baby Froger’ komt in 2024. In het filmpje toont Ruby trots de echofoto’s, haar buik én een dikke taart om het heugelijke nieuws te vieren. De post kon vanzelfsprekend rekenen op tal van positieve reacties en felicitaties van vrienden, familie en andere volgers die het stel al het geluk van de wereld wensen.

Wat het zou worden, maakten Maxim en Ruby echter niet bekend in de aankondiging van ‘Baby Froger’. Maar ook dát nieuws is nu de wereld ingeslingerd.

En het wordt een…

Wederom hebben de ouders in spe een video gemaakt en gedeeld. En niet zomaar een video, nee, een filmpje waarin hun trotse familieleden proberen te voorspellen wat het geslacht wordt van de nieuwe Froger-telg.

Een toekomstige oom denkt dat er een meisje aan zit te komen, zo is te zien in de video, maar een andere oom denkt weer dat de nieuwe Froger een ‘hij’ wordt. En ook oma Natasja en opa René doen een voorspelling.

“Ik denk dat het een jongen wordt”, zegt Natasja. Ze kijkt vervolgens naar manlief René. “Echt waar?” vraagt de zanger, waarna hij met een lach op zijn gezicht een open deur intrapt: “Ik denk gewoon een kind.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruby van Wanrooij (@xxrubyceline)

 

Wat volgt is een shot waarin de hele familie rompertjes uitpakt, waarna al snel blijkt dat de familie binnenkort een… jongetje rijker is! Daarna zien we het moment dat Ruby en Maxim zelf het geslacht voor het eerst horen. In de verloskundigepraktijk ligt Ruby in een stoel. Een blauw neonlicht verschijnt, waarop de moeder to be begint te schreeuwen van blijdschap.

Ook namens ons: van harte!

Beeld: Shownieuws | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst en @maximfroger 

Laatste nieuws