Wil je hebben: het 360-graden draaiende statief van de Action

Zie het als je persoonlijke cameraman, ha!

Ben jij nog op zoek naar een statief voor je telefoon om bijvoorbeeld TikToks op te nemen, te FaceTimen, of gewoon omdat je het handig vindt? Dan hebben we goed nieuws: de Action verkoopt namelijk een superhandig statief die ook nog eens 360 graden kan draaien. Wait, what?

360 graden statief

Het statief draait maar liefst 360 graden, waardoor jij de perfecte video’s en selfies kan maken. “Deze slimme selfiestandaard is jouw nieuwe beste vriend tijdens het creëren van nieuwe content!”, zo klinkt de beschrijving van de Action. Je kunt je telefoon makkelijk bevestigen, waardoor je hierna niks meer zelf hoeft te doen. Het statief draait automatisch 360 graden met je mee, waardoor jij de vetste video’s ever maakt.

Te koop voor ’n prikkie

Maar naast dat het een leuke gadget an sich is, is ‘ie ook nog eens te koop voor een prikkie! Je betaalt er namelijk nog geen dertien euro voor. Enne, daar laat je hem dan toch niet voor liggen! Daarnaast is het statief ook supermakkelijk om mee te nemen, waardoor jij letterlijk overal de leukste video’s, vlogs of TikToks kunt maken.

Nor-Tec selfiestandaard
Nor-Tec selfiestandaard €12,95 

Ben jij niet zo van het video’s maken, maar hou je er wel van om het grootste deel van de dag met je bestie aan de telefoon te hangen? Dan is deze gadget ook een gouden oplossing. Zo kun je tijdens het FaceTimen je telefoon vastmaken aan het statief, waardoor je bestie je op de voet kunt volgen. Daarnaast is het natuurlijk supermakkelijk voor jezelf, aangezien je niet de hele tijd met een telefoon in je handen zit, en je tegelijkertijd gewoon je eigen ding kunt doen. Wil je hebben, toch?

Wij voorspellen echter dat het statief binnen no-time is uitverkocht, dus dat wordt weer rennen naar de Action!

Bron: Girl Scene, Action | Beeld: Adobe Stock, Action

Laatste nieuws