Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch! Iris Rulkens imiteert De Bachelor-kandidaten

Zelfs Bachelor Paul moet eraan geloven...

Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023

Het nieuwe seizoen van De Bachelor is in volle gang en we leren de markante persoonlijkheden steeds beter kennen. Ze zijn ook imitatiequeen Iris Rulkens niet ontgaan, want zij heeft weer een hilarische video online gezet waarin ze de dames, inclusief Bachelor Paul, flink op de hak neemt.

Imiteren

Iris Rulkens werkt als presentatrice en is te vinden in het theater, maar heeft ook van imiteren haar beroep gemaakt. Programma’s waarin allerlei verschillende types voorbijkomen zijn voor haar de perfecte handvaten voor steengoede imitaties – en daar is De Bachelor een goed voorbeeld van.

Deze week plaatste Iris weer een spot on video op haar Instagram en TikTok waarin ze een deel van de Bachelor-deelnemers nadeed. Enne, als je het beeld er niet bij zou zien, zou je niet eens weten dat het eigenlijk Iris is in de video! Ze begint met het imiteren van Bachelor Paul, gevolgd door een imitatie van Oelinda. Daarna is Josephine de pineut en ook Beate wordt enorm goed nagedaan door Iris.

Reacties

De Bachelor-figuren kunnen zelf in ieder geval wel lachen om de imitaties van Iris. “Hahaha is het echt zo erg?! 🥲”, schrijft Josephine. En: “Whahaha hilarisch 😂😂😂”, reageert Bachelor Paul. Iemand anders schrijft: “Hoe zij die Beate nadoet!!!! Wat een baas 😂😂.”

In de caption schrijft Iris dat dit deel 1 is, dus we verwachten dat ze ook nog een video gaat maken waarin ze de andere meiden imiteert. Ze vraagt volgers dan ook nog even om advies. ''Wie moet er in deel 2?'' We can’t wait!

De Bachelor is iedere donderdag op Videoland te zien.

Bron: Instagram @irisrulkens | Beeld: NL Beeld

Reality
  • NLD/Hilversum/20231201 - Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023 Fotograaf: NL Beeld / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Iris Rulkens