Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: hete avond voor Rien én Paul in De Bachelor

Volop romantiek in deze aflevering!

Het was natuurlijk even aftasten in de eerste afleveringen van De Bachelor, maar inmiddels leren de kandidaten elkaar én bachelors Paul en Rien steeds beter kennen. Enne, in de nieuwste aflevering wordt de romantiek voor het eerst hoog opgevoerd.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelor.

Een-op-eendate

In de meest recente aflevering van De Bachelor mogen Paul en Rien een van de dames meenemen op een een-op-eendate. Paul kiest voor Josephine. "Je was de eerste die in me opkwam", verklaart hij zijn keuze aan haar. Ook Rien is resoluut over zijn besluit om Femke uit te nodigen. "Ze is heel knap, heel lief en rustig."

Rien en Femke hebben een filmavondje gepland. The Notebook wordt aangezet, maar van de film krijgen de twee maar weinig mee. Ze hebben alleen oog voor elkaar, en een diepgaand gesprek eindigt al snel in een diepgaande zoensessie.

De avond van Paul en Josephine doet niet onder voor die van Rien en Femke. Paul kookt voor Josephine en nodigt haar daarna uit voor een late night swim. Enne, in het zwembad komt er van dat zwemmen weinig terecht. In plaats daarvan houden de twee een flinke zoenpartij.

Twijfels

Als Femke teruggaat naar de villa, twijfelt ze of ze de andere dames moet vertellen van haar intieme contact met Rien.  "Ik denk dat het niet fijn is voor iedereen om dit te horen, maar aan de andere kant is het wel de realiteit", zegt ze. Uiteindelijk besluit ze toch te liegen. "We hebben wel lang geknuffeld", onthult ze. Maar op de vraag of er gezoend is, antwoordt ze 'nee'.

In tegenstelling tot Femke, zien we Josephine niet thuiskomen in de villa. Het zou dus goed kunnen dat zij de nacht heeft doorgebracht bij Paul... To be continued!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk