Wil je hebben: HEMA verkoopt prachtig linnen pak

En dat ook nog eens voor een prikkie!

Ben jij ook nog op zoek naar een té gekke outfit voor de aankomende lentemaanden die eraan zitten te komen? Goed nieuws! HEMA verkoopt namelijk een ge-wel-dig linnen pak die perfect is voor de warmere dagen. Dat wordt dus rennen naar de winkelketen, want ze zijn binnen no-time uitverkocht!

Linnen pak

Het pak dat nu helemaal viraal gaat, hangt niet in een Zara, een H&M of een Costes, nee: hij hangt gewoon in de HEMA! Het linnen pak bevat een broek met rechte, wijde pijpen en heeft een elastische band die je vast kunt maken met een touwtje.

De oversized blazer die erbij zit, is een écht eyecatcher. Zo is-ie – net als de broek – geheel gemaakt van linnen, waardoor het lekker luchtig is. Enne, de prijs is nóg leuker. Het pak is nu namelijk in de aanbieding! Voor nog geen zestig euro heb jij hem al in je kast hangen. Dat laat je toch niet liggen?

damesblazer Isla met linnen zand zand - 36219560SAND - HEMA
€33,75 (HEMA)
damesbroek Riley met linnen zand zand - 36289560SAND - HEMA
€22,50 (HEMA)

Combineren, combineren, combineren

Enne, dat ‘ie perfect is voor de warmere dagen, dat is een ding wat zeker is. Zo is het pak gemaakt van viscose en linnen én bevat het pak geen voering. Zo blijft het dus lekker luchtig! Natuurlijk hoef je de broek en de blazer niet als pak te dragen, want hoe leuk zijn de items los van elkaar? Combineer de colbert met een denim jeans of een witte pantalon, en combineer de broek met een leuk t-shirt. Je kunt er alle kanten mee op!

Zeeman

HEMA is echter niet de eerste en enige winkelketen die prachtige pakken verkoopt. Zo verkoopt de Zeeman ook prachtige én betaalbare damespakken. Enne, dat ook weer voor een prikkie. De blazer is verkrijgbaar voor €24,99 en de broek voor €15,99 – een koopje! Het tweedelige pak is beschikbaar van maat 36 tot 48. Dat wordt dus shoppen bij de HEMA én de Zeeman.

Bron: Fem-Fem | Beeld: HEMA, Adobe Stock

Laatste nieuws