Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Momfluencers move over: Frank van der Lende begint eigen 'dadfluencer'-account

Just what we needed!

3FM Awards 2022 - Groene Loper

Onlangs was er leuk babynieuws voor Frank van der Lende en zijn verloofde Hanna. Het stel is namelijk voor de tweede keer ouders geworden. Enne, dat bracht de radio-dj op een idee: hij gaat 'dadfluencen'!

Kersverse vader

"Daar is ze🌹 In de armen van mijn fantastische vrouw, geflankeerd door mijn vrolijke zoon ligt daar Fransje", schreef Frank vorige week op Instagram. "Geboren op vrijdag 15 maart en in blakende gezondheid. Wat een geluk! #levenieuwleven", aldus de trotse papa. Daarbij deelde hij een té leuk gezinskiekje.

Op Instagram deelt de trotse vader nu dat hij een heus 'dadfluencer'-account de wereld in heeft geslingerd. ''Omdat ik jullie niet wil overladen met m’n vaderliefde (er zal echt af en toe een fotootje hier verschijnen hoor), heb ik voor de gelijkgestemden en geïnteresseerden een ander account aangemaakt'', aldus Frank.

Op het account @frankvaderlende –  toepasselijk – kunnen we volgens Frank onvervalste vadercontent verwachten. Te leuk!

Onder de post kan de kersverse vader natuurlijk rekenen op een heleboel leuke reacties. "Nahhhhh ik ga wónen op dat account!", reageert Marieke Elsinga, die zelf ook in verwachting is van een kindje. Nicolette Kluiver laat een hartje achter en een andere volger reageert: ''Kom maar op met de kids spam 😃🤭.''

Tweede kindje

In oktober vorig jaar maakten Frank en Hanna het heugelijke nieuws bekend dat ze een tweede kindje verwachtten. “Dat was misschien wel de laatste vakantie met z’n drieën”, schreef de radio-dj bij een vakantiekiekje. “Want die prachtige, stralende en knappe vrouw die je hier ziet lopen draagt ons tweede kindje. En daar zijn we als gezin ontzettend blij mee! Leve nieuw leven.” En daar kunnen we vanaf nu ongegeneerd van meegenieten!

Bron: Instagram @frankjvanderlende, Archief | Beeld: NL Beeld 

Showbizz
  • Tilburg, 24-03-2022, Poppodium 013 Uitreiking van de De 3FM Awards in Poppodium 013 in Tilburg.De 3FM Awards zijn de muziekprijzen voor Nederlandse artiesten die sinds 2005 jaarlijks wordt uitgereikt door de publieke radiozender NPO 3FM. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Frank van der Lende