Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze viert verjaardag 'jankend in een restaurant'

Gelukkig zijn het tranen van geluk.

Vandaag is een bijzondere dag voor Monica Geuze. De presentatrice blaast 29 kaarsjes uit, en viert haar verjaardag zoals alleen zij dat kan. Samen met haar vriendin Kiana is ze in Miami, en hoewel dat natuurlijk een fantastische plek is om je verjaardag door te brengen, deelt Monica dat ze toch wat traantjes heeft gelaten.

Verjaardagsspeech

Dit jaar laat Monica Geuze haar verjaardag niet zomaar aan zich voorbij gaan. Op Instagram is te zien dat ze met haar bestie Kiana in Miami is. De vriendinnen vieren Monica's verjaardag met een etentje. Wanneer Kiana haar verrast met een speech, kan Monica haar tranen niet bedwingen.

Beeld: Instagram @monicageuze

Op Instagram Stories deelt ze een foto waarin zij en Kiana beiden in tranen zijn. "Wanneer de birthday speech van je vriendin zó lief is dat je allebei jankend in een restaurant zit", schrijft ze. Ahw!

Chapter 29

In een andere Instagram-post deelt Monica een aantal kiekjes ter ere van haar verjaardag. "Chapter 29", aldus de caption van de presentatrice.

Natúúrlijk staat iedereen in de rij om Monica te feliciteren. Onder andere Chantal Janzen, Suzan en Freek, Olcay, Maan en Anna Nooshin schrijven een verjaardagswens onder de foto's.

De Bachelor

Momenteel zien we Monica natuurlijk elke donderdag bij De Bachelor. En met niet één, maar twee bachelors is het natuurlijk wel een erg speciaal seizoen. “In de praktijk loopt het natuurlijk heel veel risico om een beetje rommelig te worden”, zei Monica daar onlangs over tegen RTL Boulevard. “Maar rommelig kan ook gelijk staan aan een beetje juicy.”

“Er is natuurlijk de welbekende rozenceremonie”, ging de presentatrice verder. “Waarbij de bachelor of bachelorette rozen uitdeelt aan de dames of heren die hij of zij graag wil dat blijft. En bij deze rozenceremonies mochten beide heren ook een roos geven aan bijvoorbeeld dezelfde dame. Dus dat kan grappige momenten opleveren." Enne, het lijkt erop dat ze gelijk heeft gekregen!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief, Instagram @monicageuze | Beeld: NL Beeld, Instagram @monicageuze