Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Door deze bizarre truc wordt er meer met je geflirt in de club

Interesting...

Of je nu single en ready to mingle bent, of gewoon in een supergoede relatie zit; het is altijd leuk om te merken dat je nog goed in de markt ligt. Enne, op TikTok gaat er nu een héle interessante truc viraal waarmee je meer aandacht van het mannelijk schoon zou krijgen.

Going out look

Uitgaan met vriendinnen is natuurlijk al één groot feest, maar het is misschien wel nog leuker als je single bent. De club is nu eenmaal dé plek om een potential lover tegen het lijf te lopen. Om die kans zo groot mogelijk te maken, doe je natuurlijk je uiterste best om er zo goed mogelijk uit te zien wanneer je op stap gaat. Jurkje aan, lipgloss op en een extra likje mascara; je zou denken dat het meehelpt om een leuke man aan de haak te slaan, maar op TikTok wordt iets heel anders beweerd.

Lazy clothes to the bar theory

We kunnen het bijna niet geloven, maar volgens TikTokkers zou je in de club niet in een trendy jurkje, maar in een joggingpak juist de meeste aandacht krijgen van mannen. Vorig najaar introduceerde TikTok-ster Alina Heron de “lazy clothes to the bar theory“, en inmiddels is de hele app in de ban van de bijzondere methode.

Alina heeft het zelf uitgeprobeerd, en met succes. “Ik droeg een T-shirt, sweatpants en sneakers. Ik was er niet eens zo lang, en vijf jongens vroegen om mijn nummer,” vertelde ze destijds in een video. “Ik liet mijn vrienden het experiment een keer met me proberen en zoveel jongens spraken ons aan.”

@rebeccavergara1 iykyk #bar #atl #friends #goodnight ♬ Lovin On Me - Jack Harlow

Low maintenance

Inmiddels hebben al veel TikTokkers Alina's voorbeeld gevolgd, en allemaal zeggen ze hetzelfde: het werkt! Hoe het precies komt dat je meer sjans hebt in een joggingbroek dan in een strak jurkje, durven we niet te zeggen. “Je straalt toegankelijkheid uit. Ze kunnen zich voorstellen dat je gewoon bij hen op de bank zit,” gokt iemand op TikTok. “Mijn vrienden zeggen dat het komt omdat we er ‘low maintenance’ uitzien", schrijft een andere volger.

Goed, wat de reden ook is: wij zijn in ieder geval blij dat we een legit excuus hebben om in ons kloffie naar de club te gaan. Toch een stuk comfortabeler dan onze standaard going out-look!

Bron: Girlscene | Beeld: Emily in Paris (Netflix), TikTok