Deze 3 sterrenbeelden kunnen het beste een geheim bewaren

Bij vriendinnen met deze tekens is je geheim veilig.

Als je iemand in vertrouwen neemt door diegene een geheim te vertellen, wil je natuurlijk wel dat dit tussen jullie blijft. Bij sommige mensen kun je daar helaas niet op rekenen, maar bij vriendinnen met de volgende drie sterrenbeelden is de kans het grootste dat ze je geheim netjes voor zich houden.

Vissen

Van Vissen is bekend dat ze enorm gevoelig en empatisch zijn. Als je een vriendin met dit sterrenbeeld in vertrouwen neemt, is de kans groot dat ze enorm met je meeleeft. Ze zal bedenken hoe het voor jou voelt, en snapt daarom meteen dat je wil dat ze het niet doorvertelt. Overigens deelt dit sterrenbeeld haar eigen geheimen ook graag in return. En vertelt ze wel iets door? Dan is het enkel en alleen aan haar kat, hond of dagboek.

Schorpioen

Hoewel Schorpioenen misschien een beetje vaag en mysterieus kunnen lijken, zijn ze ook ontzettend loyaal. Ze zijn dol op hun vrienden en familieleden en zouden alles voor ze doen. Als jij ze vraagt om een geheim niet door te vertellen, zullen ze dit dan ook zeker niet doen. Ze zijn de laatste die je vertrouwen zouden schaden, maar doe het vooral ook niet andersom… Anders is Schorpioen nog niet klaar met je!

Leeuw

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw staan er (onterecht) om bekend dat ze alleen aan zichzelf denken. En inderdaad, ze kunnen enigszins op zichzelf gericht zijn, maar dat betekent niet dat ze geen oog hebben voor anderen. Integendeel: Leeuw is juist heel geïnteresseerd in anderen en vindt vriendschap het allerbelangrijkst in het leven. Bij een vriendin met dit sterrenbeeld is je geheim dus absoluut veilig. Leeuw zet jullie vriendschap voor niets of niemand op het spel, want het liefst blijft ze vriendinnen met je voor het leven!

Bron: Ze.nl | Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws