Aha! Deze drie sterrenbeelden roddelen blijkbaar het meest

Gossip Girl, alert!

Lees ook

Geef maar toe: we roddelen allemaal weleens. Hoewel het niet altijd even netjes is, houden sommigen wel van een sappige roddel op z’n tijd. En als het op ‘even kletsen over anderen’ aankomt, spannen deze drie sterrenbeelden de kroon. Staat de jouwe er tussen?

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Tweelingen kunnen je de oren van het hoofd praten. Ze praten veel, maar luisteren ook veel. Niet zo gek dat Tweelingen dan ook altijd op de hoogte zijn van de laatste roddels. Tweelingen hebben vaak geen kwaad in de zin, maar zijn vooral heel enthousiast over de laatste nieuwtjes die ze hebben gehoord. Is er een juicy roddel in showbizzland? Dan zullen Tweelingen dit maar al te graag met anderen delen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn van nature nieuwsgierig. Het is dan ook geen verrassing dat ze zich graag met andermans zaken bemoeien. Schorpioenen zijn niet verlegen en durven alles te vragen. Ze weten daarom vaak alles over het liefdesleven van hun vrienden en zullen nieuwtjes over dates dan ook graag delen met anderen. Een Schorpioen is echter ook heel goed in het bewaren van geheimen. Als er een roddel de ronde doet die negatief voor iemand kan uitpakken als iedereen het erover heeft, zal de Schorpioen zijn of haar mond houden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen vinden het fijn om erbij te horen. Ze bouwen graag een band op met collega’s en vinden het leuk om met iedereen bevriend te zijn. Hoewel roddelen niet altijd even chic is, is het wel een manier om vriendschappen op te bouwen. We willen ons namelijk verbinden met mensen die dezelfde mening hebben. Leeuwen knopen dan ook af en toe gesprekken met collega’s of kennissen aan om te kijken of zij hetzelfde over die ene collega of buurvrouw denken.

Bron: Dingen voor Vrouwen, Purewow | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook