Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze 4 kleuren staan mooi bij blondines

Bij deze tinten stralen jouw blonde lokken gegarandeerd!

De lente is weer begonnen, het zonnetje gaat weer schijnen, en dat betekent dat blond haar weer extra gaat stralen. Ben jij een blondine of van plan dat te worden? Dan staan de volgende vier kleuren bij jou het mooiste.

1. Rood

Rood is een kleur die blondines als geen ander kunnen rocken. Of je nu gaat voor wijnrood, felrood of bordeaux: rode tinten brengen jouw haarkleur tot leven. Een groot bijkomend voordeel is dat rood momenteel helemaal on trend is, en items in deze kleur er dus in overvloed zijn. Een rode jurk voor komend seizoen is voor blondines echt een must!

2. Zachtroze

Zachtroze is (sorry brunettes) toch echt een kleur die dames met blonde lokken het beste kunnen hebben. En het hoogtepunt van de Barbie-hype mag dan voorbij zijn; roze blijft forever een kleur die je als blondine in je kast moet hebben. Je kunt wel het beste voor zachtroze kiezen en van harde, felroze tinten wegblijven. Dat zijn namelijk weer kleuren die beter bij brunettes passen!

3. Wit

We weten het: wit is officieel geen kleur. Toch verdient het zeker een plek in dit rijtje. Wit heeft namelijk een magisch effect op blond haar. Het laat de precieze kleur van je blonde lokken – of dat nu as-, honing- of donkerblond is – goed tot uiting komen.

4. Zilver

Vooral wanneer je asblonde lokken hebt, kun je zilverkleurige items goed hebben. Deze tinten halen namelijk de koele tonen in je haar op, waardoor je coupe die perfecte cool blonde-look krijgt. Enne, ook zilver is au moment natuurlijk helemaal in. Doe er je voordeel mee!

Bron: Harper's Bazaar | Beeld: NL Beeld, Instagram