Zien! Netflix deelt trailer van seizoen 2 Heartbreak High

We can't wait!

Nog even en dan kunnen we ein-de-lijk het tweede seizoen van Heartbreak High streamen. Maar voordat het zover is, deelt Netflix alvast de trailer van deel 2. Enne, als we Netflix mogen geloven, wordt dat “chaotischer dan ooit”.

Remake

Als je houdt van een ouderwetse dosis high school à la Sex Education en Heartstopper, is Heartbreak High jouw serie. Het is een remake van iconische Australische televisieserie uit de jaren ’90. Nu we het eerste seizoen van de serie in één keer gebingewatched hebben, kunnen we niet wachten op deel 2. Enne, we hoeven niet heel lang meer geduld te hebben, want vanaf 11 april staat het op Netflix! Om alvast een beetje in de stemming te komen heeft Netflix de trailer van het nieuwe seizoen gedeeld.

Oude én nieuwe rollen

Alle acteurs die ons in het eerste seizoen vermaakt hebben, zijn er ook in het tweede deel weer bij. Dat betekent dus dat Chloe Hayden (Quinn) en Thomas Weatherall (Malakai) en natuurlijk Ayesha Madon (Amerie) weer van de partij zijn. Maar er zijn ook nieuwe rollen: bijvoorbeeld voor Sam Rechner, die een ‘nietsvermoedende jongen van het platteland’ speelt, en Katanya Maynard, die in de rol kruipt van een ‘puriteins ingestelde voorvechter van het celibaat’.

Recap seizoen 1

Heb je seizoen 1 nog niet gezien? Dan weet je wat je te doen staat! Hierbij een korte recap: Een onthulling zorgt ervoor dat Amerie plots wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met haar nieuwe vrienden – buitenbeentjes Quinni en Darren – doet Amerie er alles aan om haar reputatie te herstellen, terwijl ze haar weg probeert te vinden in een wereld van liefde, sex en een gebroken hart.

Back in the days

Duurt 11 april voor jouw gevoel nog eeuwen? Niet getreurd, want want de zeven seizoenen van Heartbreak High uit de jaren negentig zijn nog steeds op Netflix te zien. Daarin krijgen de leerlingen van Hartley High een spoedcursus over het turbulente tienerleven. Bingen maar!

Bron: Film Vandaag, Grazia archief | Beeld: Heartbreak High (Netflix), YouTube

Laatste nieuws