Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carrièreswitch voor Farja Farvardin: 'Vandaag maak ik mijn acteerdebuut'

'Ik ben bang dat ik ga stotteren of mijn tekst vergeet', aldus de presentator.

We maakten kennis met Farja Farvardin toen hij als allereerste een juicekanaal opstartte. Inmiddels heeft hij dit alweer ver achter zich gelaten en is hij nu vaak te zien bij RTL Boulevard als presentator. Toch heeft hij het óók daar niet bij gelaten en heeft 'ie inmiddels zijn acteerdebuut gemaakt, zo vertelt hij op Instagram.

Acteerdebuut

"Vandaag maak ik mijn acteerdebuut in de serie: Zina. Ik vind het dus heerlijk als mensen zo met mij bezig zijn, dan voel ik me echt een ster 🤣", zo laat hij weten in zijn Instagram Stories.

"Vroeger was mijn droom om te acteren. (Eigenlijk alles waarbij een camera, podium en aandacht aan te pas kwam) Nu is het moment daar en ben ik bang dat ik ga stotteren of mijn tekst vergeet. 🤣 Altijd een ramptoerist geweest. 🤣"

En dat Farja het gezegde: 'Wie groot wil zijn, moet klein beginnen', goed heeft onthouden, dat is een ding wat zeker is. Zo vertelt hij na de opnames: "Na een harde werkdag, welgeteld 6 zinnen dus het stotteren en de tekst vergeten viel wel mee 🤣, ben ik aangekomen in mijn hotel. Dankjewel voor deze heerlijke kamer. ❤️"

Eigen single

Dat Farja van veel markten thuis is, dat heeft hij inmiddels wel bewezen. Zo onthulde hij nog niet zo heel lang geleden dat hij ooit een single heeft opgenomen. Wait, what?

“Ik heb ook een keer een single gemaakt. Het is zó cringe. En als je de tekst luistert ga je he-le-maal stuk”, vertelde hij in zijn podcast Grabbel en Gebabbel samen met Channah Koerten. Maar wat de luisteraars niet hadden verwacht, was dat Farja een deel van het nummer ook liet horen. Enne, he was totally right! Zo hoorden we: “Het is de mooiste tijd van het jaar, kerstfeest we komen weer bij elkaar. Nu wil ik heel graag maar één cadeau, maar is hij eigenlijk homo? Iedereen ziet ons graag met z’n twee, deze kerst wil ik alleen René (oud-collega RUMAG, red.). Schat je ontkent, maar doe niet zo flauw. Deze feestdagen ben ik met jou.” Ha!

Bron: Instagram, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram