Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Shirley over Dusty en Ivory: 'Hoop niet dat ik ze daar zie'

Ook Ivory onthult wie hij het liefst niet ziet verschijnen op het strand.

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaat alweer bijna van start en wij kunnen nu al niet meer wachten. Maarre, gelukkig mogen we alvast een beetje voorproeven tijdens het online programma Inpakken met, waar Koen Pieter van Dijk naar de All Stars gaat om hun koffer in te pakken.

Terug de zee in

Dit keer brengt Koen een bezoekje aan Shirley en Ivory. Enne, dat Shirley, Ivory niet kan luchten, wordt meteen duidelijk. "Weet je wie ik daar echt niet moet zien? Echt niet, echt niet. Ivory. O, daar walg ik van." Duidelijk!

Ook hoopt Shirley Dusty niet tegen te komen op het strand. "Ik kan gewoon niet tegen hem. Alles wat hij doet en wat hij zegt, vind ik irritant. Als 'ie ergens staat vind ik hem al irritant. Ja, ik kan hem niet aan. En de vorige keer heb ik het ook nog voor hem opgenomen en toen heeft hij mij geblokkeerd op Insta. Nou, dan ben ik er al helemaal klaar mee." Oei!

Exen

Ivory daarentegen is een stuk relaxter wanneer Koen bij hem op bezoek komt. "Ik heb er wel zin in. Maar ik weet echt niet wat ik kan verwachten, dus we gaan het zien." Een ding waar hij in ieder geval niet op rekent, is het vinden van zijn ware liefde. "Sorry, ik geloof niet in liefde bij Ex On The Beach", lacht hij. "Ik zie mezelf echt niet met iemand eindigen." Toch heet het programma niet voor niets Ex On The Beach. Wanneer Koen hem dan ook vraagt of er veel exen zijn bij gekomen, is Ivory daar heel open over.

"Ik heb wel aardig wat erbij gekregen. Maar het zijn van die veel te lieve typetjes. Van die meiden die op zoek zijn naar huisje, boompje, beestje. Die zijn gelijk weer verliefd na drie keer seks hebben."

Lesley

Daarnaast onthult Ivory ook dat hij een lijstje heeft van meiden die 'eventueel' zouden kunnen komen, maar waarvan hij al weet dat het niks gaat worden. "Mensen weten het natuurlijk ook wel van Lesley en mij. Daar hoop ik echt niet op. Ik heb niks tegen haar. Het is niet dat als ik haar zie dat ik cringe feelings krijg of dat ik agressief wordt, maar ik heb ook niks met haar. Ik heb nu zoiets van het is afgesloten. Er hebben ook dingen gespeeld tussendoor waardoor ik denk: 'Het is wel mooi geweest'. Aha!

Bron: YouTube MTV | Beeld: MTV, YouTube MTV