Hebben: de Lidl verkoopt nu een té leuke handmixer

Ideaal voor de baklovers!

Bakliefhebbers opgelet! De Lidl verkoopt namelijk een té leuke handmixer voor een prikkie. Daarnaast heeft het ook nog eens een hele andere look dan de ‘normale’ handmixer. Zo is de variant van de Lidl verkrijgbaar in een mooi pastelkleurig design, waardoor het ook nog eens hartstikke fleurig staat in je keukenkastje.

Bakken maar!

Bakken: wie houdt er nou niet van? En met deze handmixer van de Lidl maak jij je bakervaring nog nét een stukje leuker. Het liefst veranderen wij onze hele bak-stash in een kleurrijke beleving, waardoor we niet alleen vrolijk worden van het eten, maar ook van de tools die we ervoor gebruiken. Enne, dan komt de pastelkleurige handmixer van de Lidl goed van pas!

Silvercrest handmixer in pastelkleuren

Bij de Lidl kun je nu dus voor een prikkie de prachtige handmixer van Silvercrest inslaan. De mixer heeft een motor van maar liefst 300 watt én vijf verschillende standen. Ook bevat de mixer een turbostand, waardoor je baksels nog sneller klaar zijn voor de oven. Daarnaast zitten er twee kloppers en twee deeghaken bij, gemaakt van roestvrijstaal. Nóg leuker: de kloppers en de deeghaken hoef je niet zelf af te wassen, want ze zijn ook nog eens vaatwasserbestendig. Hoe handig?

Silvercrest handmixer lila – €17,99

Ben jij dus nu al fan van de handmixer? Dan heb je ook nog eens de keuze om voor jouw lievelingskleur te gaan. Het assortiment bestaat namelijk uit de pastelkleuren: mint, wit en lila. En dat voor maar €17,99!Maar let wel op: op is ook écht op. Dat wordt dus snel op zoek naar de pastelkleurige handmixer van de Lidl!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws